Шмигаль підбив  підсумки роботи за  2020 рік та назвав нові цілі
Шмигаль підбив підсумки роботи за 2020 рік та назвав нові цілі

Шмигаль підбив підсумки роботи за 2020 рік та назвав нові цілі

Український державний діяч, прем’єр-міністр України та кандидат економічних наук Денис Шмигаль підбив підсумки роботи Уряду за 2020 рік і запевнив, що фонд державного бюджету виконано на всі 100% і завдяки сумлінній роботі органів податкової системи завершують цей не простий рік зі збільшенням зборів більше ніж 60 млрд гривень. Про звіт своє роботи та Уряду України Денис Шмигаль розповів на сторінці фейсбук.

Прем'єр-міністр України запевняє, що якби не старалися маніпулювати та обливати брудом нинішню владу, державі вдалося виконати свої обов'язки в повному обсязі.

Що зроблено

За даними Дениса Шмигаля, на Єдиному казначейському рахунку держави понад 60 млрд гривень і це цілковитий рекорд кошторису для України.

«Всі борги по заробітним платам шахтарям виплачено. Фінансування вакцинації від коронавірусної інфекції – здійснено. Доплати підприємцям та українцям, що витратили місце роботи через карантинні обмеження здійснюються», - написав прем'єр-міністр України.

Також він не залишив без уваги і зменшення рівня безробіття завдяки створенням умов збереження робочих місць і вважає це найбільшим досягненням Уряду в період пандемії.

Всі новини політики за сьогодні - у нашому Viber! Приєднуйтесь також в Telegram!

Денис Шмигаль розповів і про програму доступних кредитів, що надають можливість невеликим підприємствам брати гроші для розвитку свого бізнесу. Він запевнив, що у наступному році доступне кредитування продовжить свою роботу.

Також Україна стала на крок ближче до тенденцій 21-століття і владою було запущено Єдиний експортний вебпортал.

Ця платформа створена спеціально для українського бізнесу, що допоможе відкрити їм нові можливості та підштовхне їх до співпраці з новими партнерами.

Плани на 2021 рік

Урядом планується повне перезавантаження українського ринку і вже у 2021 році підтримка наших експортів повинна вийти на новий рівень.

Денис Шмигаль запевнив, що наступний 2021 рік буде ще більш продуктивнішим ніж 2020, адже за їхніми прогнозами економіка країни повинна зрости на +5%.

«Для досягнення цілей Уряд та влада України має все: ресурси, стратегію, готовність спільно працювати заради процвітання та на благо своєї країни», - завершив такими словами підсумок року Шмигаль.

Крім того, MY.UA повідомляв також такі новини: рівень заробітної плати освітян зазнає відчутних змін, в Міністерстві освіти і науки України заговорили про двоетапне підняття оплати праці вчителям. Такі зміни передбачені в проєктах Закону України «Про Державний бюджет України на 2021».

Не пропустіть наші новини політики на каналі в Twitter, а також читайте нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом