Протягом доби окупанти обстріляли українські позиції 13 разів
Протягом доби окупанти обстріляли українські позиції 13 разів

Протягом доби окупанти обстріляли українські позиції 13 разів

Український армієць поранений на сході країни. Окупанти відкрили вогонь зі стрілецької зброї біля Чермалика. Воїна доправили до медзакладу і зараз надають йому необхідну допомогу.

Крім того, бойовики обстрілювали українські позиції неподалік Водяного, Авдіївки, Мар'їнки, Південного, Світлодарська та Новоолександрівки. Загалом протягом доби в штабі ООС зафіксували 13 ворожих вогневих атак.

"Неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації неодноразово відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем. Для коригування вогню ворог застосував БпЛА, але оперативні дії наших засобів РЕБ зупинили подальше його використання. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч з Південним збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів", – повідомили у штабі ООС.

Як повідомляв 5.UA, протягом минулої доби, 27 грудня, в районі проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі було зафіксовано сім порушень домовленостей про припинення вогню – шість обстрілів та один проліт безпілотника. На порушення припинення вогню російсько-окупаційними військами українські захисники відкрили вогонь у відповідь.

Источник материала
loader
loader