На Дніпропетровщині мати забила до смерті свою трирічну дитину
На Дніпропетровщині мати забила до смерті свою трирічну дитину

На Дніпропетровщині мати забила до смерті свою трирічну дитину

Жінка завдала хлопчикові тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв м'яких тканин по всій поверхні тулуба і кінцівок

Фото з відкритих джерел

На наступний день по дорозі у лікарню дитина від отриманих травм померла

У Дніпропетровській області, у Межівському районі, мати жорстоко побила свого малолітнього сина. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на власні джерела.

28 грудня вранці у поліцію надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про те, що на автодорозі біля села Новопавлівка Межівського району медики зафіксували смерть маленького хлопчика, якого батьки на власному автомобілі везли у лікарню.

Як попередньо встановили правоохоронці, які приїхали на місце події, увечері 27 грудня, 25-річна мати дитини, перебуваючи у своєму будинку у селі Дачне, жорстоко побила 3-річного сина.

Жінка завдала хлопчикові тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв м'яких тканин по всій поверхні тулуба і кінцівок.

Вже на наступний день, вранці, дитині стало погано і мати вирішила самостійно відвезти його до лікарні. Але по дорозі у медустанову хлопчик помер.

Бригада швидкої допомоги, яка приїхала на місце подій констатувала смерть дитини. Труп хлопчика був направлений у Синельниківське борю судмедекспертизи для встановлення причин смерті, а його матір затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Поліцейські з'ясовують всі обставини і деталі події.

 Читайте також: 
  • Жахлива смерть дитини в Києві: батько підпалив ліжко хлопчика
Опитування
Источник материала
loader
loader