Тарифи на тепло й газ добили українців: Андрій Деркач ініціює зниження плати
Тарифи на тепло й газ добили українців: Андрій Деркач ініціює зниження плати

Тарифи на тепло й газ добили українців: Андрій Деркач ініціює зниження плати

Українців чекають новорічні подарунки від зовнішнього управління – підвищення тарифів на тепло та газ

Про це написав народний позафракційний депутат Андрій Деркач у своєму телеграм-каналі. Деркач підкреслив, що тарифи на тепло зростуть до 50%, а ціна на газ стане рекордно високою.

Наголошує Деркач на тому, що сприяє цьому зовнішнє управління.

«Зовнішнє управління - це не теорія змови. Це реальність, яка впливає на життя кожного українця. Наприклад, за допомогою тарифів», - написав нардеп Андрій Деркач.

Тарифи на газ і тепло

Минулого тижня 23 теплоелектроцентралям дозволили підвищити тарифи на тепло. І це здорожчання досягне 50%. Трохи раніше стало відомо, що в січні зросте ціна на газ. У новому році українці заплатять за нього рекордні 10-11 гривень за кубометр (з урахуванням тарифу на доставку газу).

Новини України та економіки - у нашому Viber! 

Тарифи можна знизити втричі

Андрій Деркач переконаний, що усунувши різні схеми та зовнішнє управління можна досягти зниження тарифів на газ і тепло на третину. Але замість зниження маємо чергове здорожчання.

«Черговий (скільки їх вже було за кілька місяців?) В.о. міністра енергетики Вітренко висловився в своєму інтерв'ю, що головною проблемою не є тарифи. Згоден: головна проблема - не тарифи, головна проблема - ініціативні виконавці, готові під дудку іноземного куратора прийняти будь-яке антинародне рішення», - підкреслює народний депутат.

Андрій Деркач ініціює позачергові сесії місцевих рад через тарифи

«Я, Андрій Деркач, і партія «Наш край» ініціюємо по всій країні позачергові сесії місцевих рад через підвищення тарифів. Вважаю, що це той випадок, коли депутати повинні забути про політичні розбіжності і захистити людей від свавілля влади», - написав політик в своєму Телеграм.

Головні новини економіки читайте в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Ігор Кондратюк розповів, як економити на опаленні.

Також портал MY.UA писав, що із січня дорожчає мобільний зв'язок Київстар, Vodafone та lifecell.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом