19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексочільника МЗС Кожару суд залишив під вартою до березня
Ексочільника МЗС Кожару суд залишив під вартою до березня

Ексочільника МЗС Кожару суд залишив під вартою до березня

До березня під вартою перебуватиме колишній міністр закордонних справ Леонід Кожара, якого підозрюють у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького. Ексдипломат може вийти під заставу в 14 мільйонів гривень. Про це у своєму фейсбуці повідомила донька вбитого бізнесмена, передає "5 канал".

За її інформацією, суд задовольнив клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу для Кожари. На арешті обвинувачення наполягало, бо колишній посадовець, за версією слідчих, може ухилятися від правосуддя або впливати на суд та інших учасників процесу. Наступне засідання у справі призначили на 14 січня.

Торік наприкінці лютого в заміському будинку Леоніда Кожари стався конфлікт між ним і Сергієм Старицьким, у минулому одним із керівників телеканалу "Інтер". Слідство з'ясувало, що того вечора Кожара, його дружина та Старицький вживали алкоголь і суперечка чоловіків переросла у бійку. У прокуратурі зазначають: колишній міністр закордонних справ ударив Старицького в потилицю, а потім із пістолета вистрілив йому в голову. Чоловікові оголосили підозру в убивстві, а дружині закидали неправдиві свідчення, адже в суді заявляла, що в убивстві винна саме вона.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны