6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Локдаун в Києві: як відпочивають жителі столиці під час обмежень
Локдаун в Києві: як відпочивають жителі столиці під час обмежень

Локдаун в Києві: як відпочивають жителі столиці під час обмежень

З 8 січня 2021 року в дію вступили нові карантинні обмеження в Україні, Уряд запровадив так званий локдаун, та такі обмеження на думку людей будуть не досить ефективними. Біля головної ялинки країни на Софіївській площі в Києві просто небачена кількість людей, вони ніби і не знають про заборону. Про це стало відомо з оприлюднених відео самих відвідувачів площі.

Як дотримуються локдауну в столиці

Локдаун є, і ніби його не має. Біля головної ялинки країни просто величезна кількість людей.

Всі вони весело проводять свій час і таке відчуття, що і не здогадуються про нові карантинні обмеження.

За оприлюдненими відео в інтернеті, люди спокійно гуляють вулицями міста, відвідують новорічну ялинку, насолоджуються спілкуванням з друзями, фотографуються. У звичному режимі для українців працюють Діди морози, герої з мультиків – свинка Пеппа, поні катають дітей, тобто нічого не змінилося і не зупинило свою роботу. Дорослим навіть є де придбати теплий чай та глінтвейн.

А це лише перший день локдауну, що буде через декілька днів, якщо люди вже стомилися сидіти вдома.

Читайте нас в Telegram і Viber!

Також варто вказати і той факт, що на всіх оприлюднених відео, які ширяться інтернет-простором не має жодного, хто був би в одягненій масці. Зустрічаються випадки, що маска на бороді, але вони такі поодинокі, що їх можна порахувати на пальцях однієї руки.

Несвідоме та безвідповідальне ставлення до карантинних заходів

Хочеться вірити в краще та не гадати, що буде після таких дій окремих громадян України, адже під час пандемії це не зовсім обдумане та правильне рішення щодо проведення свого відпочинку.

Звичайно можна зрозуміти і людей, адже торговельно-розважальні центри закриті, ігрові кімнати, спортзали, кінотеатри та театри – також під забороною.

На столичному Подолі ситуація трішки краща - не працювали фудкорти, ковзанка та колесо огляду. Та неподалік від ресторанів і кафе черги, всі чекають замовлень на виніс, адже в середині очікувати не можна.

Під самими вікнами Офісу Президента про локдаун також не чули, тому все працювало у звичному режимі. Ковзанка була переповнена, черги та очікування без будь-яких дотримань дистанції. Святий Миколай працював та приймав всіх охочих.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що новорічні канікули президент Володимир Зеленський проводить в Карпатах. Зеленський фотографується з усіма бажаючими дорослими та дітьми. Таких фото вже багато в мережі.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом