19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кондратюк вважає, що платіжкою за доставку газу Фірташ збирає собі на адвокатів
Кондратюк вважає, що платіжкою за доставку газу Фірташ збирає собі на адвокатів

Кондратюк вважає, що платіжкою за доставку газу Фірташ збирає собі на адвокатів

Український телеведучий, шоумен, продюсер Ігор Кондратюк звернувся до українського бізнесмена, олігарха, власника "Київолгазу" Дмитра Фірташа з обуренням та претензіями, адже запевняє, що сплачувати транспортування газу з їх апетитами не буде. Про претензії від Кондратюка стало відомо з його сторінки у фейсбук.

Ігор Кондратюк останнім часом досить активно приймає участь в обговореннях проблем країн, підвищеннях цін, коронавірусну інфекцію, але те, що сталося за його словами просто не чувано.

Відмовив Фірташу

" Дмитро ( Діма, Дімон, Дімка ) Фірташ (статки 792 млн $$$ за оцінкою журналу НВ) бідує (чи капризує?) у своєму віденському безвиїзді. Просить скинутись на адвокатів, віскі та нову спідню білизну. Хочу відмовити йому в його проханні. Бо, як в анекдоті — » ну це вже бл… воопше!», - написав на своїй сторінці Ігор Кондратюк.

І зазначає, що все було б добре, якби не одне але. За словами Ігоря Кондратюка, їхня сім'я не користується газом для опалення свого будинку ще з далекого 2016 року, а це на хвилиночку 5 років, але платіжку за транспортування газу він одержує.

Приєднуйтесь до нашого каналу ViberЧитайте нас в Telegram!

" У мене питання до дядь та тьоть Фірташа з Київоблгазу: а якого біса платити за транспортування газу, якщо я його не використовую??? Кому ви його «транспортуєте/постачаєте» в моєму будинку? І хрін би з тим, що ви б, поганці, крали у мене такими платіжками по 1,94 грн за місяць", - стримався Кондратюк.

Газу не має, а ти плати

Та що виходить, наголосив продюсер Ігор Кондратюк, що платіжка за транспортування газу зросла до 45, 53 гривень в місяць, а цю суму потрібно кожного місяця сплачувати. Ігор Кондратюк вважає, що це є просто не допустимо, адже дармових грошей хочуть всі, але вже настав час навчитися заробляти їх працею, а не обманом людей.

Також Ігор Кондратюк звернув увагу і на той факт, що труби кожен споживач газу до будинку прокладав за свій кошт і платити за них ще це абсурд.

"Ви мені вже пару років винні 1888 грн переплату за газ! Поверніть! (по телефону хтось з ваших сказав: «НЕМАЄ механізму повернення коштів, тільки за умови використання газу на цю суму"", - на останок додав Кондратюк.

Та як виявилося, варто було лише зачепити цю тему, як під постом відразу зібралися ті, хто має таку ж саму проблему.

Підписники Ігоря Кондратюка ділилися з ним порадами та, як вони борються з несправедливістю, а шоумен в свою чергу зазначив, що якщо питання не вирішиться, то буде судитися.

Також портал MY.UA писав, що Сергій Хлань під час свого виступу підкреслив логіку введення січневого локдауну і зазначив, що український уряд зараз робить відволікаючий маневр, щоб не знизити свою працеспроможність для громадян та суспільства.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом