Президентка Молдови приїде до України автомобілем
Президентка Молдови приїде до України автомобілем

Президентка Молдови приїде до України автомобілем

Президентка Молдови Мая Санду та її команда приїдуть до Києва автомобілем, а не прилетять літаком, як це зазвичай роблять високопоставлені державні чиновники.

Про це повідомляє Ziarul de Garda.

Прессекретарка президентки Соріна Штефирца повідомила, що президентська делегація вирішила поїхати до Києва на авто, оскільки так витрати будуть нижчими, ніж поїздка літаком, і це найбільш ефективний спосіб пересування в умовах пандемії.

Нагадаємо, 12 січня Мая Сандузустрінетьсяіз президентом України Володимиром Зеленським. Лідери двох країн за результатами перемовин підпишуть низку двосторонніх документів. 

Відео Мая Санду заступає на посаду президента: як зміняться двосторонні стосунки Молдови з Україною

Сьогодні Молдова отримає нового президента. На посаду вступає новообрана Мая Санду, перша жінка-президент в історії незалежної Молдови. Вона підтримує проєвропейську позицію, на відміну від свого попередника Ігоря Додона, який відверто підігрував Росії. Які перспективи відкриваються тепер для Молдови? Як зміняться двосторонні стосунки з Україною? І чи повністю зникне з горизонтів для Молдови Росія? Про це все говоримо з молдовським політологом Владиславом Кульмінським. 

Мая Санду заступає на посаду президента: як зміняться двосторонні стосунки Молдови з Україною
Сніданок з 1+1
  • Facebook 4
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Источник материала
loader
loader