Після новорічних застіль українці підраховують набрані кілограми
Після новорічних застіль українці підраховують набрані кілограми

Після новорічних застіль українці підраховують набрані кілограми

Після тривалих вихідних люди повертаються на роботу. І починають нове життя: сідають на дієти й повертаються до спорту. Найбільша, як з'ясувалось, проблема не подолання лінощів на роботі,  а боротьба із тим, що наїли.

Про те, яке воно - життя після суцільних застіль і як прийти до нормального стану, 13 січня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Після новорічних застіль українці підраховують  набрані кілограми. Скаржаться як дівчата, які худнуть за власним бажанням, так і хлопці, яких змушують худнути після свят.

Зловживання на свята не оминули навіть затяту експертку з правильного харчування і тренувань - Інну Мірошніченко.

Втім набрала вона лише кілька кілограмів. Секрет такий. По-перше - щодня робить кардіо навантаження, по двадцять хвилин на день. Такі вправи навіть записала онлайн.

А по друге - не зловживає голодуванням.  Їсть усе і постійно, однак потрошки. Бо коли ви радикально худнете, а потім багато їсте, набирати будете швидко - а скидати повільно. Організм запасається.

"Організм, він же розумніший за нас. Він все розуміє, що це війна, війна із господарем за життя", - зазначає вона, а ще запевняє - постійно хочеться їсти лише тим, хто байдикує.

Хто таки зміг вийти на роботу - проблем з переїданням не має. Вадим - власник віконного бізнесу. Боїться наврочити, що цьогоріч усі при здоров'ї і взагалі вчасно вийшли працювати.

Так, зізнається, було не завжди. Ще кілька років тому не міг позбирати докупи своїх монтажників,  які встановлювали вікна, аж до лютого. Святкували як в останній день.

Відео Боротьба із зайвими кіло: як відновити звичний режим харчування після новорічних свят

Вихід після свят. І боротьба із зайвими кілограмами. Люди повертаються на роботи після тривалих вихідних. І починають нове життя: сідають на дієти й повертаються до спорту. Найбільша, як з'ясувалось, проблема - не подолання лінощів на роботі,  а боротьба із тим, що наїли. Яке воно життя після суцільних застіль і як прийти до нормального стану -  довідалась ТСН.      

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

"Ми весь січень майже не працювали. Ми навіть клієнтам казали, давайте вже після 20 будемо робити монтаж, щоб монтажники вже насвяткувалися, щоб їм вже гроші потрібно було заробляти", - згадує чоловік.

Нині запевняє, всі відповідальніші. А щоб працівники не думали про зайві кілограми, жартома обіцяє завантажити їх роботою так, що не буде часу на обід.

А на чому легко зекономити після свят і як не витрачати зайвого - у нашому матеріалі.

Автор:
Наталія Гончарова
Источник материала
Поделиться сюжетом