У Житомирі люди перекрили вулицю та заблокували виїзд з міста через тарифи
У Житомирі люди перекрили вулицю та заблокували виїзд з міста через тарифи

У Житомирі люди перекрили вулицю та заблокували виїзд з міста через тарифи

Перекрили вулицю, заблокувавши виїзд із міста. У Житомирі люди влаштували акцію протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає "5 канал".

Участь у мітингу взяли близько 300-от осіб. Зокрема, вимагали, аби облрада провела позачергову сесію та прийняла від містян звернення до Президента, Кабміну і Верховної Ради з вимогою знизити тарифи. 

Спочатку люди зібралися біля однієї з місцевих шкіл. Там із ним поспілкувався заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма. Запевнив, що депутати готові провести позачергову сесію та ухвалити звернення до центральної влади. 

"Я бачу тут депутатів від нашої обласної ради. Я думаю, що всі 100 відсотків підтримують таку позицію і ми готові зібрати сесію, готові зібрати президію", – сказав Володимир Ширма.

Утім навіть після цього – учасники акції перекрили виїзд з міста до Києва. 

Зараз рух транспорту вже відновлений, а пікетувальники розійшлися. Акцію планують продовжити у п’ятницю, 15 січня. Зокрема, під будівлею Обленерго та міською радою.

"Приїхав лише заступник голови облради. Усі інші нас проігнорували. Ми планували перекрити дорогу на 10-15 хвилин. Після того, як вони прибудуть, ми спілкуємося. Але на жаль ніхто толком не приїхав", – сказав організатор протесту Сергій Ткачук.

Нагадаємо, 11 січня 2020 року хвиля обурення проти підвищення комунальних тарифів прокотилася містами України.

Источник материала
Поделиться сюжетом