Нафтогаз заявив про готовність сталого тарифу на час карантину: про яку ціну йдеться
Нафтогаз заявив про готовність сталого тарифу на час карантину: про яку ціну йдеться

Нафтогаз заявив про готовність сталого тарифу на час карантину: про яку ціну йдеться

В Нафтогазі України заявили, що готові в рамках свого тарифного плану "Місячний" забезпечити природним газом побутових споживачів за регульованою ціною 6,99 грн за куб. м до завершення карантину або опалювального сезону.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Окрім того, вони готові прийняти всіх побутових споживачів, постачальник яких не зможе або відмовиться поставлятигаз за регульованою ціною. А от для клієнтів, які оформили тарифний план "Річний", вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб. м, згідно з умовами договорів. "Нафтогаз при необхідності задіє страховий механізм - постачальника "останньої надії", який має достатній ресурс природного газу для обслуговування всіх побутових споживачів в Україні", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що напередодні нового року низка газопостачальних компаній заявили про підвищення ціни. Це викликало протести людей у різних регіонах України. А напередодні, 13 січня, прем'єр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів планує ввести державне регулювання ціни на газ для населення. На час карантину або до кінця опалювального сезону ціна буде зафіксована на рівні 6,99 грн за кубометр.

Відео Зниження тарифів на газ та де в Україні найдорожчий проїзд

Найближчим часом тарифи на газ для населення обіцяють знизити. Також ми дізналися про те, де в Україні найдорожчий проїзд, а в якому регіоні в громадському транспорті платять найменше. Про це все дивіться в економічних новинах.

Зниження тарифів на газ та де в Україні найдорожчий проїзд
Сніданок з 1+1
  • Facebook 2
  • Twitter 5
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Источник материала
loader
loader