Непереможний британець висунув Усику ультиматум: бій можуть організувати в церкві
Непереможний британець висунув Усику ультиматум: бій можуть організувати в церкві

Непереможний британець висунув Усику ультиматум: бій можуть організувати в церкві

Британський боксер Джо Джойс висловив бажання провести поєдинок з українцем Олександром Усиком.

Як повідомляє Sky Sports, команда 35-річного британця зробила українській стороні пропозицію про бій, давши на роздуми два тижні. Зазначається, що Джойс готовий битися з Усиком навіть у тому разі, якщо на кону буде стояти тимчасовий титул WBO.

"Ми дали Усику два тижні, тому що Джо хоче провести бій в квітні. Хочеться зустрітися Усиком, навіть якщо це буде поєдинок за тимчасовий титул WBO.

Джо буде аутсайдером, його спишуть з рахунків, але ми впевнені, що він зупинить Усика", - цитує менеджера британського боксера Сема Джонса Sky Sports.

Тим часом, портал Champinon вже спробував припустити, де та коли можуть зійтися Усик і Джойс. Видання пише про 17 квітня та досить незвичайне місце для бою - Церковний дім у лондонському Вестмінстері, який вже неодноразово приймав вечори великого боксу.

На рахунку Джойса 12 перемог (11 - нокаутом) у 12 боях на професійному рингу. В останньому поєдинку, наприкінці листопада поточного року, Джойс достроково переміг Даніеля Дюбуа, після чого кинув виклик Усику.

  • Раніше повідомлялося, що Джойс може зустрітися з Усиком за чемпіонський титул WBO, якщо від нього заради поєдинку з Тайсоном Ф'юрі відмовиться Ентоні Джошуа. Джо посідає друге місце в рейтингу WBO, Усик - перший номер.
     
  • Варто зазначити, що в 2013 році Усик вже зустрічався з Джойсом у любительській World Series of Boxing (Світова серія боксу). Сашко, який виступав за команду "Українські отамани", переміг суперника розгромним рішенням суддів - 50:45.

ВІДЕО БОЮ УСИК - ДЖОЙС

Автор:
Максим Приходько
Источник материала
Поделиться сюжетом