Snapchat назавжди заблокує акаунт Трампа
Snapchat назавжди заблокує акаунт Трампа

Snapchat назавжди заблокує акаунт Трампа

Соцмережі блокують акаунти Трампа \ фото REUTERS

Соціальна мережа Snapchat, яка раніше тимчасово заморозила аккаунт Дональда Трампа, прийняла рішення заблокувати обліковий запис назавжди.

Месенджер заблокує Трампа, коли відбудеться інавгурація обраного президента Джо Байдена — 20 січня, передає kommersant з посиланням на портал Axios.

«Минулого тижня ми оголосили про призупинення дії облікового запису Snapchat президента Трампа на невизначений термін і оцінювали, які довгострокові дії відповідають інтересам нашої спільноти Snapchat... В інтересах громадської безпеки і на підставі його спроб поширювати дезінформацію, розпалювання ненависті і підбурювання до насильства, що є явним порушенням наших правил, ми прийняли рішення назавжди закрити його аккаунт»,— наводить Axios слова представника Snapchat.

Блокування акаунтів Трампа

  • 9 січня Twitter заблокував особистий аккаунт Трампа. Сервіс мікроблогів стверджував, що останні твіти президента порушують заборону на схвалення насильства, якщо їх розглядати в контексті нападу прихильників президента на Капітолій США трьома днями раніше. Після цього Трамп заявив, що вів переговори з іншими сайтами, і закликав прихильників чекати анонса.
  • Трамп vs Twitter: в ЄС засудили блокування аккаунта президента США
  • YouTube заблокував акаунт Трампа

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: УНІАН

Источник материала
loader
loader