Стали відомі результати дослідження продуктів з "Ашану", після яких львів’янин потрапив у лікарню
Стали відомі результати дослідження продуктів з "Ашану", після яких львів’янин потрапив у лікарню

Стали відомі результати дослідження продуктів з "Ашану", після яких львів’янин потрапив у лікарню

12 січня львів’янина, якого госпіталізували до лікарні з можливим діагнозом "ботулізм", виписали.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області провели дослідження на наявність ботулічного токсину у продуктах з супермаркету "Ашан".

Про це повідомила пресслужба управління.

За результатами лабораторних досліджень в продукції ботулінічного токсину не виявили, за результатами мікробіологічних показників продукція відповідає нормі.

Досліджували зразки наступних продуктів:.

консерва рибна «Шпроти в олії» ТМ «Аквамарин», консерва рибна «Ризькі шпроти в олії», виробництво: Латвія; пресерва «Мідії солені в ароматизованій олії» ТМ «Водный мир».

Зі слів хворого, із всіх 8 осіб, які вживали дану продукцію, захворів тільки він.

Источник материала
Поделиться сюжетом