Добкін розповів, хто повинен очолювати Кабмін
Добкін розповів, хто повинен очолювати Кабмін

Добкін розповів, хто повинен очолювати Кабмін

Скандально відомий народний депутат Михайло Добкін поділився своїми міркуваннями з приводу того, хто повинен стати на чолі Кабміну.

Про це він розповів в інтерв'ю одному з телеканалів.

Детальніше про висловлення Добкіна:

Так, спілкуючись з журналістом проросійського телеканалу НАШ, екс-нардеп заявив, що прем'єр-міністром України повинен бути чоловік рівня Азарова, мовляв, президенту України Володимиру Зеленському потрібен саме такий глава Кабміну.

Інші новини про політиків - в нашому в Viber!  Читайте нас в Telegram!

На думку Добкіна, очолювати уряд повинен політик, здатний до прийняття глобальних рішень у відомстві і має політичну вагу, щоб його слова чули.

При цьому, екс-нардеп зазначив, що на посаду прем'єра не підійде така людина, як Гончарук, якого він назвав "самокатником", а ним повинна стати, за словами Добкіна, "людина рівня Азарова".

Екс-нардеп відразу виправився, пояснивши, що навів приклад Азарова з тієї причини, що той не має наміру повертатися і претендувати на вказаний пост. Добкін пояснив, що схожість людини, яка, за його словами, може очолювати Кабмін, з Азаровим повинна полягати в тому, що люблять його чи ні, підтримують чи ні, але будуть слухати через його розум і досвід. Така людина, на думку екс-нардепа, здатна тверезо оцінювати кожне сказане  нею слово, оскільки дорожить і словами, і репутацією.

Добкін про нинішній Кабмін

Що стосується чинного уряду, то, на думку Добкіна, при прийнятті рішення про введення жорсткого карантину, ним було взято курс на руйнування української економіки.

Як відомо, в Україні запроваджено режим жорсткого карантину в період з 8-го по 24-е січня 2021-го року, проте вже зараз говорять про те, що можливе продовження обмежень.

Ще більше новин України та світу - на порталі MY.UA.

Раніше ми повідомляли про те, що на думку політичного експерта Дмитра Співака, Уряд України знову робить з українців ідіотів.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны