У Львові у ДТП травмувалися четверо осіб
У Львові у ДТП травмувалися четверо осіб

У Львові у ДТП травмувалися четверо осіб

Вчора, 14 січня близько 18.40 на перехресті вулиць Шевченка-Томашівської у Львові сталася автопригода. Про це інформує Поліція Львівської області.

Зіткнулись легковий автомобіль ВАЗ-2112, яким керувала 35-річна львів’янка та мікроавтобус «Мерседес Віто» під керуванням 32-річного мешканця Яворівського району.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів та двоє пасажирів легковика – мешканці Львова, віком 12 та 36 років.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також:   У Львові скасували традиційне загальноміське освячення води на площі Ринок (відео)

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Усі оперативні новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

 

Вчора, 14 січня близько 18.40 на перехресті вулиць Шевченка-Томашівської у Львові сталася автопригода. Про це інформує Поліція Львівської області. Зіткнулись легковий автомобіль ВАЗ-2112, яким керувала 35-річна львів’янка та мікроавтобус «Мерседес…

Источник материала
Поделиться сюжетом