У Харкові іномарка на швидкості протаранила світлофор і знесла пішохідку
У Харкові іномарка на швидкості протаранила світлофор і знесла пішохідку

У Харкові іномарка на швидкості протаранила світлофор і знесла пішохідку

Смертельна аварія сталася у Харкові. Там на жвавому перехресті зіткнулися дві автівки. Одну з них на великій  швидкості кинуло на  острівець безпеки, де свого зеленого світла саме чекала 50-річна жінка. Удар був такої сили, що шансів вижити вона не мала. Медики, які прибули за лічені хвилини, лишеконстатували смерть. 

Про те, хто з водіїв  порушив правила, 16 січня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

На кадрах з відеореєстратора  видно: посеред дороги жінка очікує на своє зелене світло. В цей час водій легковика КІА намагається проскочити жваве перехрестя. Аж раптом збоку його б'є Mazda. Від удару КІА кидає на острівець безпеки, який розділяє чотири смуги жвавого проспекту. Відскочити жінка не встигає. 

Удар був такої сили, що світлофор просто вирвало з асфальту і зігнуло, наче сірник, а потерпілу відкинуло щонайменше на півтора десятка метрів. 

Металеві уламки від машин розкидані по всій дорозі. Капот сріблястої Мазди геть зім'яло. Водій цілий, але наляканий. Твердить: виїхав на перехрестя на зелене світло. 

Інший легковик - весь потрощений, ударом у нього відірвало колесо. Але на пасажирці та водієві - ані подряпини. Кермувальник - небатослівний. У трагедії винуватить іншого водія.

Тим часом на місце приїздять родичі загиблої. Сестра-близнючка загиблої каже: Галині було п'ятдесят. У неї залишилось двоє доньок і чоловік. Ранком  поспішала на роботу - працює  в  супермаркеті.

Відео У Харкові через зіткнення двох автомобілів загинула 50-річна жінка

Смертельна аварія у Харкові. Там на перехресті зіткнулися дві автівки. Одну з них на великій  швидкості кинуло на острівець безпеки, де свого зеленого світла саме чекала 50-річна жінка. Удар був такої сили, що шансів вижити у неї не було. Медики, які прибули за лічені хвилини, лише констатували смерть.  Хто з водіїв  порушив правила – дивіться далі.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Місцеві жителі кажуть: на цьому проспекті  завжди жвавий рух, і деякі водії просто літають. 

Відомо, що водію КІА - 29 років. Поліцейські підтвердили, що саме він рушив на заборонний сигнал світлофора. У Мережі повідомляють, що авто взяли на прокат, а за кермом їхав керівник прокату. Чи був водій під алкоголем або ж наркотиками – з'ясують експертизи. 

Тим часом, у Харкові судять призвідника лобової аварії, внаслідок якої загинув чоловік та його дочка. Під час засідання рідні загиблих розповіли, що їх вже намагалися купити. 

Автор:
Юлія Семененко
Источник материала
Поделиться сюжетом