Бондаренко в прямому ефірі назвала українську армію "злочинною": Штефан вже звернувся до влади
Бондаренко в прямому ефірі назвала українську армію "злочинною": Штефан вже звернувся до влади

Бондаренко в прямому ефірі назвала українську армію "злочинною": Штефан вже звернувся до влади

Проросійська активістка, екснародний депутат від «Партії регіонів», журналістка Олена Бондаренко назвала українську армію злочинною, а тих, хто носить українську форму «злочинцями» і всі, хто зараз носить форму - це злочинці в нашій країні. Про це Бондаренко Заявила під час прямого ефіру на телеканалі НАШ.

Україна воює зі своїми

За словами проросійської активістки Олени Бондаренко, Україна зараз воює з тими, хто не з'явився на цю війну і не підтримав армію, адже за її словами, Україна не має оголошеної війни з Росією, країною, яку всі вважають агресором і ворогом, а натомість воює зі своїми ж.

«Щоб довести постійну присутність військ на території України регулярно є неможливим. Зараз Україна та українська армія скоює злочин, а конкретно армія зробила злочин. Зараз носять погони не за присягою і вірністю країні, а по моралі і по закону – це злочинці в нашій країні», - заявила ексдепутат «Партії регіонів».

Також Олена Бондаренко не промовчала і за той факт, що українська армія і досі використовує на Сході України зброю. Ексрегіоналка звинуватила українську армію і в обстрілах міст з повітря не приводячи для громадян та ведучих, жодних конкретних прикладів, а лише загальні фрази.

Приєднуйтесь до нашого каналу ViberЧитайте нас в Telegram!

Під час інтерв'ю ведучий відразу попередив, що телеканал НАШ не має ніякого відношення висловлених думок Олени Бондаренко і що це є лише її точкою зору.

Такі висловлювання обурили суспільство

Та такі звинувачення від Олени Бондаренко вже за декілька годин набрали масштабного розголосу, офіцер Генштабу Збройних сил України Анатолій Штефан на своїй сторінці у фейсбук написав: «У мене стійке відчуття і впевненість, що якщо не буде реакцій на такі звинувачення зі сторони Держави та відповідних правоохоронних органів, то реакція буде від ветеранів та воїнів ЗС України».

А далі подякував та висловив вдячність Нацраді з питань телебачення і радіомовлення, що відреагували на дану інформацію і за словами Анатолія Штефана, це питання та дані висловлювання Олени Бондаренко не залишать без уваги.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що за словами голови ТКГ Леоніда Кравчука, подібні заяви з боку окупованих територій, а саме їх ватажків виглядають досить дивно і підозріло.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом