Заборгував велику суму і боявся за родину: злочинець пояснив, чому застрелив 30-річного киянина
Заборгував велику суму і боявся за родину: злочинець пояснив, чому застрелив 30-річного киянина

Заборгував велику суму і боявся за родину: злочинець пояснив, чому застрелив 30-річного киянина

КИЇВ. 17 січня. УНН. Заборгував велику суму грошей і боявся за погрози своїй родині. Щоб не сталося лиха з сім’єю, чоловік вирішив діяти “на упередження”. Так свої дії пояснив правоохоронцям злочинець, який застрелив 30-річного киянина Олександра Сояка, передає УНН із посиланням на пресслужбу ГУ НП у Київській області.

У поліції повдіомили, що майже дві доби тривали масштабні пошуки. Під час відпрацювання низки необхідних розшукових заходів оперативникам вдалося розшукали мертвого киянина з ознаками насильницької смерті. Автівку та загиблого його власника виявили за селом Любимівка, у лісосмузі.

За даними пресслужби, правоохоронці оперативно вийшли на слід ймовірного зловмисника. Ним виявився 27-річний житель села Любимівка. Він спочатку заперечував свою причетність, але надалі зізнався поліцейським, що заборгував киянину велику суму грошей і боявся за погрози своїй родині. Щоб не сталося лиха з його сім’єю, чоловік вирішив діяти “на упередження”.

Для цього він призначив зустріч, а коли потерпілий приїхав на визначене місце, він вистрілив в нього з обрізу, який завчасно приготував.

Зловмисника поліція затримала у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Раніше у поліції повідомили, що 14 січня житель Києва Олександр Сояк поїхав у власних справах на авто “Chrysler 200”, держномер КА 2829 ВА до Вишгородського району і до місця проживання не повернувся.

На пошуки зниклого чоловіка були орієнтовані наряди поліції Київської області, сусідні регіони. До пошуків залучені спецпризначенці, кінологи, військовослужбовці Національної Гвардії України та громадськість.

Теги по теме
полиция Киевская область
Источник материала
Поделиться сюжетом