Емірати мають намір стати експортером зеленого водню
Емірати мають намір стати експортером зеленого водню

Емірати мають намір стати експортером зеленого водню

Генеральний директор групи Mubadala Investment Company Халдун Халіфа Аль Мубарак

 

Фото: h2-view.com

Об'єднані Арабські Емірати створили водневий альянс

Водневий альянс Абу-Дабі, створений Державної національною нафтовою компанією (ADNOC), державним інвестором Mubadala Investment Company і компанією ADQ, приступив до розробки дорожньої карти для прискорення впровадження і використання водню в ОАЕ в таких основних секторах, як комунальні послуги, мобільність і промисловість, - повідомляє H2 View.

Водневий альянс також буде працювати над позиціонуванням Об'єднаних Арабських Еміратів, як надійного постачальника водню для клієнтів у всьому світі.

«Наша взаємодія з ADNOC і ADQ - важливий крок у створенні водневої економіки Еміратів, а також в узгодженні технологій, інвестицій, розвитку внутрішнього ринку і нашого підходу до міжнародних партнерів і покупцям. Зелений водень має значний потенціал, а наша країна має в своєму розпорядженні прекрасними можливостями для його виробництва», - сказав генеральний директор групи Mubadala Investment Company Халдун Халіфа Аль Мубарак.

«Цей альянс об'єднує лідерів енергетики і фінансів для вирішення глобальної проблеми задоволення попиту на енергію, при одночасному скороченні викидів», - сказав у свою чергу міністр промисловості і передових технологій ОАЕ, генеральний директор ADNOC Султан Ахмед Аль Джабер.

Опитування
Источник материала
Поделиться сюжетом