Гороскоп на 20 січня: Раків чекають серйозні збитки, а Скорпіони - не розслабляйтеся
Гороскоп на 20 січня: Раків чекають серйозні збитки, а Скорпіони - не розслабляйтеся

Гороскоп на 20 січня: Раків чекають серйозні збитки, а Скорпіони - не розслабляйтеся

У цей день, 20 січня 2021-го року Місяць буде перебувати у фазі росту.

Це 8-ий місячний день, коли Місяць переходить в знак Овна.

Що чекає на кожного представника знаків Зодіаку 20-го січня

Овен

Ви можете слідувати за своїми бажаннями. Так, якщо Вам не хочеться когось бачити сьогодні або погоджуватися на виконання будь-яких доручень, то в цей день можете сміливо цього уникнути. Можете скористатися допомогою співробітників або близьких.

Телець

Сьогодні посилиться ризик остаточного розставання з кимось із старих знайомих. Причиною стане необов'язковість - їх або Ваша. Зірвати домовленість може якась форс-мажорна обставина, технічний збій, - що завгодно. Не поспішайте з висновками.

Близнюки

Саме час показати, на що Ви здатні. Зосередьтеся на виконанні улюбленої справи. Допомагати близьким - це добре, але тільки, якщо Вами не маніпулюють. І будьте обережні - постарайтеся дотримуватися правил техніки безпеки.

Свіжі новини - в нашому Viber! Приєднуйтесь також в Telegram!

Рак

Вам загрожують втрати, якщо в цей час почнете вирішувати матеріальні проблеми. Водіям потрібно бути максимально акуратними за кермом. Крім того, стежте, щоб гаманець був при Вас, а також утримайтеся від позичення грошей.

Лев

Дивіться "крізь пальці" на будь-які дріб'язкові нерозуміння. Частина планів не здійсниться у зв'язку з нестачею часу. Вам варто виділити пріоритетні завдання і зайнятися їх виконанням. До того ж, в цей день добре б відправитися за покупками.

Діва

Всіма силами уникайте конфліктів, адже сьогодні правота - не Ваш коник. Дотримуйтесь нейтралітету. На будь-який тиск і вимогу з Вашого боку, навколишні відреагують хвилею роздратування.

Терези

Не варто сьогодні відправлятися в подорож і знайомитися з новими людьми. Максимально знизьте кількість контактів і тоді день пройде добре. Від оточуючих людей до Вас можуть прийти різноманітні неприємності. І навіть при дружньому спілкуванні не уникнути проблем.

Скорпіон

Розслабляйтеся, не час. Вам варто сьогодні проаналізувати проблеми з минулого. До того ж, в цей день варто почати відверту розмову з коханою людиною. Про тимчасові шорсткості вдасться забути в ході вирішення побутових питань, якщо робити це спільно. Витратьте енергію на налагодження відносин з родичами, які старші за Вас.

Стрілець

Не час для активності, тому не варто братися за важкі завдання чи приймати серйозні рішення. Відпочиньте, зробіть паузу, визначте свої подальші цілі та оцініть можливості. Не дозволяйте себе втягнути в обговорення або осуд оточуючих, інакше Вам не уникнути конфліктної ситуації.

Козеріг

Не варто ділитися таємними бажаннями і прихованими думками з друзями, інакше інформація витече і може обернутися проти Вас самих. Уникайте людей, які дають занадто велику кількість обіцянок. Згадайте про рідних похилого вік і приділіть їм час.

Водолій

Сьогодні Ви можете відчути апатію і відсутність сил, тому робота не заладиться. По можливості, зробіть перерву, щоб відновити сили і зробити все, що від Вас потрібно, трохи пізніше. Частина зустрічей, запланованих на сьогодні, може не відбутися, причому, не з Вашої вини.

Риби

У цей час Ви отримаєте шанс вирішити проблему, яка існує вже давно. До того ж, швидше за все, Ви залишитеся у виграші. Тому не сумуйте і не хвилюйтеся. Сьогодні також варто пройти комплекс оздоровчих процедур. У першій половині дня хтось може "зазіхати" на Ваші гроші.

Незалежно від астропрогнозу, нехай день буде вдалим!

Нагадаємо, що на MY.UA Ви знайдете і інші актуальні новини.

Зокрема, ми писали про те, що ціни в Буковелі в цьому році по-справжньому обурили українців, їх навіть порівняли зі Швейцарією.

Також портал MY.UA писав, що із січня дорожчає мобільний зв'язок Київстар, Vodafone та lifecell.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом