Філіп Кіркоров образився на Зеленського: "Мій друг відрікся від мене"
Філіп Кіркоров образився на Зеленського: "Мій друг відрікся від мене"

Філіп Кіркоров образився на Зеленського: "Мій друг відрікся від мене"

Російський співак Філіп Кіркоров, якому днями заборонили в'їзд до Литви через виступ у окупованому Криму, дав відверте інтерв'ю.

У ньому артист зізнався, що ображений на колись керівника студії "Квартал 95", а нині президента України Володимира Зеленського, бо той з ним не спілкується.

Філіп Кіркоров та Володимир Зеленський
Мій друг, з яким я ділив одну сцену і телеефіри, Володимир Зеленський тепер відрікся від мене. А ми ж товаришували - не розлий вода! Напевно, можна було якось вирішити питання по Філіпу Кіркорову, який нічого поганого Україні не зробив, є її народним артистом, отримав звання, до речі, з рук далеко не проросійського президента Віктора Ющенка
зауважив Кіркоров

Виконавець нагадав, що звання йому дали за те, що 2008 року він стояв під прапором України і представляв на "Євробаченні" Ані Лорак, яка посіла друге місце, пише "МК".

Окрім того прокоментував Кіркоров і спільний виступ зі співачкою Олею Поляковою у Дубаї, який вони організували на початку листопада минулого року:

Біль від того, що вигадав чудове спільне шоу з українською дівою Олею Поляковою на нейтральній території в Еміратах на міжнародному музичному фестивалі, і Оля на свою голову отримала в Україні величезні проблеми, її мало не розіп'яли. Вона, звісно, стійко і мужньо все витерпіла і довела всім, що, навпаки, друзі, треба радіти тому, що ми боязкими, дрібними кроками прокладаємо цей хиткий місток між Україною і Росією такими зустрічами, концертами. Причому на нейтральній території. Чому ми не можемо виступити на одній сцені?
дивується Кіркоров
instagram.com/fkirkorov
Філіп Кіркоров та Оля Полякова

Зауважимо, що тоді й сама Оля Полякова не стала відмовчуватися. Зірка записала емоційне відео, на якому наголосила, що нічого такого не бачить у тому, що взяла участь в одному концерті з російським співаком.

Філіп Кіркоров не приховує, що є прихильником путінського режиму. Артист брав участь у концертах на території окупованому Росією Криму. 2015 року потрапив до бази сайту "Миротворець" як такий, що становить загрозу національній безпеці України і міжнародному правопорядку.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом