Королева TikTok: Світоліна потішила фанів новим ефектним відео
Королева TikTok: Світоліна потішила фанів новим ефектним відео

Королева TikTok: Світоліна потішила фанів новим ефектним відео

Перша ракетка України Еліна Світоліна не втрачає позитивного настрою, відбуваючи двотижневий карантин у Мельбурні перед стартом Australian Open-2021.

Спортсменка зняла чергове відео для популярного сервісу TikTok. Тенісистка в топі та лосинах пластично рухалася на килимі готельного номеру, після чого раптово з'явилася на корті з ракеткою в руці.

"Мій улюблений перехід", - підписала ролик Еліна.

"Шикарна", "Така гарна", "Моя улюблена зірка TikTok", "Заздрю Монфісу", "Дуже класно, ти - легенда", - відреагували фанати тенісистки в коментарях.

Хоча знайшлися й ті, хто порадив українці зосередитися виключно на тренуваннях, а не на кумедних роликах: "Де результати?", "Чим більше тенісистка робить тіктоків, тим раніше вона вилітає з мейджорів", "Тренуйся краще, а то знову програєш", "Як перетворитися з хорошої тенісистки в поганого тіктокера".

Раніше Еліна виклала в Мережу ще два веселі ролики з готельного номера в Мельбурні.

У першому показала, як сумує за бойфрендом.

А в іншому - як поспішає на тренування. Учасникам турніру на час карантину дозволено покидати готельний номер лише на 5 годин на добу (2 години - тренування, 2 години - тренажерний зал, година на їжу).

  • Australian Open-2021 відбудеться 8 - 21 лютого. Світоліна, як п'ята ракетка світу, автоматично потрапила до основної сітки.
  • Суворі правила карантину не дозволяють Еліні бачитися два тижні зі своїм хлопцем - французьким тенісистом Гаелем Монфісом.

  • На першому турнірі сезону в Абу-Дабі Світоліна дійшла до чвертьфіналу, де програла росіянці Вероніці Кудерметовій з рахунком 7:5, 3:6, 6:7(3).

Автор:
Максим Приходько
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны