Бузова порвала з Давою: бив і зраджував
Бузова порвала з Давою: бив і зраджував

Бузова порвала з Давою: бив і зраджував

35-річна зірка російського шоу-бізнесу Ольга Бузова порвала зі своїм коханим Давидом Манукяном.

Ольга Бузова була разом із Давидом Манукяном (більш відомим під сценічним псевдонімом DAVA) з 2019 року. Давид - російський блогер, хіп-хоп і реп-виконавець. Наприкінці 2020 року Давид зробив Ользі пропозицію. Це сталося на гелукоптері, коли пара кружляла над островом Пхукет. Ольга прийняла пропозицію руки і серця.

Але зараз Бузова написала на своїй сторінці в Інстаграм, що пара розпалася. "Нас більше немає. Я вільна дівчина. Я змушена це написати, щоб не було зайвих питань, тому що людина творить страшні і не зрозумілі для мене речі», - написала співачка у мережі.

Також вона поділилася переживаннями з шанувальниками. Бузовій зараз нелегко: у її сетри інсульт, мама знаходиться в Литві біля бабусі, хворої на рак. Тепер ще й розрив стосунків.

«Я вдячна йому за миті щастя. Я любила і люблю. Але! Але - це але, я не можу сказати з поваги до своєї любові. Мені на роботу через 3 години. Я знаю, ви мене любите. Допоможіть ❤️🙏🏻 не пишіть про нього, я все буду блокувати. І нічого не скажу», - закінчила свій пост співачка.

Нагадаємо, що на початку січня в мережі з'явилося відео Бузової і Манукяна з їхнього можливою весілля на Мальдівах. Але, за законами Російської Федерації, шлюб укладений на Мальдівах, не має законної сили.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Чому Бузова і Дава порвали стосунки

Звичайно, ніхто не в курсі всіх подій, який відбувалися між Бузовою та Манукяном. Щось вони виставляли напоказ, щось розповідали свідки.

Нещодавно Ольга Бузова відсвяткувала свій 35-ий день народження. Відзначала його в улюбленому московському ресторані «Ластівка». Зібралися всі найближчі, але Дава прийшов тільки в самому кінці, адже він зараз зайнятий в проєкті «Танці з зірками». Ходять чутки, що Ольга Бузова дуже ревнує Даву до його молодої партнерки.

У мережі опублікували відео феєрверку, який влаштував Дава до дня народження Бузової. Але, мабуть, зірку це не дуже порадувало, оскільки вона послала Даву куди-подалі на очах у всіх. Ніхто не знає, чи не черговий це хайп.

Бузова стверджує, що Дава зраджував їй і бив

Хоч Ольга Бузова і написала шанувальникам, що вона нічого не буде розповідати, але, мабуть, емоції виявилися сильнішими. Співачка почала відкривати завісу своїх стосунків із Давою. В історіях у мережі Інстаграм Бузова написала, що Дава - чудовисько, що він її бив і плював в обличчя.

Також вона запропонувала фанатам подивитися, як Дава «тр**ає шл*х» або як він її б'є.

Також співачка підкреслила, що заблокувала Давида в мережі. На останніх відео вона виглядала дуже засмученою.

Всі новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у покійної Началової народився син, і містика тут ні при чому.

Також портал MY.UA писав, що Анна Заворотнюк розповіла про сестру і здоров'я мами.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом