19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Катання на санках закінчилося обстрілом: постраждав 11-річний хлопчик
Катання на санках закінчилося обстрілом: постраждав 11-річний хлопчик

Катання на санках закінчилося обстрілом: постраждав 11-річний хлопчик

Катання на санках у Тернополі біля школи викликало обстріл з вогнепальної зброї, постраждав 11 річний хлопчик, який на даний момент знаходиться в тяжкому стані у лікарні. Про цей інцидент стало відомо з закладу охорони здоров'я міста Тернополя, які до встановлених протоколів роботи повідомили в чергову частину Тернопільського управління поліції.

За інформацією правоохоронних органів міста Тернополя, цей інцидент стався 21 січня 2021 року, коли до лікарні звернулися батьки з потерпілим сином. Хлопчик був доправлений в лікарню з чисельними опіками.

Кількість осколків просто шокує

Під час детального огляду медики діагностували, що у 11-річного хлопчика множинні поранення по всьому тілу, які більш за все спричиненні вогнепальною зброєю.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Дитину було негайно госпіталізовано та проведено оперативне втручання, адже за даними медиків, дробині осколки травмували не лише верхній шар шкіри, але й внутрішні органи хлопчика.

Під час операції з ран постраждалого було вилучено медиками більше ніж 30 сторонніх частин, які схожі на дробини. Зараз хлопчик знаходиться в тяжкому стані і потребує ще декілька хірургічних втручань, тому дитину було направлено у лікарню в столицю.

Розпочато розслідування

За інформативними даними, інцидент стався близько 26 школи міста Тернополя.

За фактом травмування неповнолітнього слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Під час проведення оперативних дій правоохоронці провели детальне вивчення прилеглих територій, детально вивчили місцевість та встановили, що в одного з мешканців прилеглих квартир в наявності гладкоствольна зброя.

Поліція під час свого візиту вилучила знайдену зброю та направила її до відповідних органів на експертизу (НДЕКЦ).

Зі слів мами, стає відомо, що хлопчик знаходиться у тяжкому стані і перебуває під пильним контролем лікарів, вони сподіваються, що їхній син буде жити і просять Бога про допомогу.

За даними самих лікарів Тернопільської обласної дитячої лікарні, стає відомо, що хлопчик отримав 42 поранення від осколків. Сам пацієнт у важкому стані, тому хлопчика доправили у Київ, де йому мали провести другу операцію.

За даними ЗМІ, виклик до швидкої допомоги надійшов 21 січня об 11 годині 13 хвилин. Під час візиту лікарів, хлопчика було терміново госпіталізовано та надано первинну допомогу.

Раніше сайт новин MY.UA писав, 22 січня, в Києві у підземному переході під Майданом обвалилася стеля.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом