"Голос країни-11": на шоу прийшов психолог, який втратив голос під час іспиту в музичній школі
"Голос країни-11": на шоу прийшов психолог, який втратив голос під час іспиту в музичній школі

"Голос країни-11": на шоу прийшов психолог, який втратив голос під час іспиту в музичній школі

У першому епізоді шоу "Голос країни. Перезавантаження" спробував свої сили Володимир Хоменко з міста Ірпінь.

22-річний психолог працює в ірпінському коледжі. Хлопець переконаний, що музика може лікувати, тому він вкладає в свої пісні елементи психотерапії, адже хоче, щоб його композиції допомогли іншим людям подолати труднощі. Володимир від дитинства мріяв про велику сцену. Втім, на випускному іспиті музичної школи під час останньої, шостої, пісні в хлопця почалася мутація голосу і він його втратив.

Я не знав, що робити далі. У мене була чітка мрія, яку я втратив. Тому, можливо, я обрав професію психолога, тому що я хочу допомагати підліткам, які почуваються розгубленими. Той голос, який я втратив, його треба повернути. Тому я тут
зізнався Володимир

На "сліпих прослуховуваннях" учасник виконав хіт The Weeknd Call Out My Name та розвернув крісла Тіни Кароль, MONATIK та DOROFEEVA.

Після виступу глядачі та зірки аплодували співочому психологу стоячи.

З публікою не посперечаєшся, всі у захопленні і ми так само. Це було дуже потужно, класний вокал, надзвичайний тембр – саме те, що я шукаю
прокоментував MONATIK
Щиро скажу: ви – діамант. Я не пам’ятаю, щоб мене за останні роки ось так сильно приголомшив хтось. Ви музичний психолог, який допоможе серцям, не лише ментально. Мрія бути поруч із таким талантом. Якщо ви мені дозволите – я залюбки і з радістю
зазначила Тіна Кароль

Зі свого боку, Володимир пригадав, як маленький був на сцені разом із Кароль. Так, свого часу артистка приїздила з виступом до Бучі. Там, під час пісні "Пупсик" зірка вивела маленького хлопчика на сцену.

Тексти, які співає Тіна – це взагалі. Коли я слухаю ваші пісні, я розумію, що я відчуваю те, що ви співаєте. Але мене, мабуть, не пробачать, якщо я не оберу MONATIK і я йду до вас.
оголосив свій вибір учасник

Нагадаємо, раніше у першому ефірі 11-го сезону "Голосу країни" поборовся за увагу тренерів і блогер Тьома Паучек. Учасник приголомшив сучасною версією пісні "Гуцулка Ксеня".

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом