У Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання: "Час йде на дні"
У Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання: "Час йде на дні"

У Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання: "Час йде на дні"

Популярний український музикант Сергій Бабкін приголомшив прихильників новиною.

Так, в 42-річного зірки діагностували рідкісне захворювання очей. Сумну звістку виконавець дізнався тиждень тому та поділився з підписниками в Instagram, що приблизно до 10 лютого він не з’являтиметься у фотоблогу.

Це захворювання зустрічається раз на мільйон!!! Лікар сказав так: "Запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви сліпнете, Сергію... Час йде на дні".
написав зірка
instagram.com/babkin_official

Артист додав, в Україні та країнах СНД необхідного обладнання та відповідного препарату для здійснення операції немає. Тому зірка летить до Австрії.

Зараз ми займаємося організацією поїздки, а це, в карантинний час, капець як складно! Операція запланована на 5 лютого. Тепер залишилося лише успішно дістатися до Відня і минути 10-денний карантин, оскільки зір не дає мені багато часу. Шукайте мене у Сніжки в сторіз. І побажайте успіхів. Скоро побачимося
додав Бабкін

У коментарях ошелешені фанати та колеги музиканта побажали Сергію успішної операції та повернення зору.

  • "Сергійку, дорогий!!! Якщо потрібна допомога, ми завжди готові у всьому допомогти!!! Сподіваюся, все мине чудово!!!" – написав Володимир Дантес.
  • "Сергію, все буде добре! Вір в себе!" – додав Руслан Квінта.
  • "Все буде добре! І буде в тебе нюх як у собаки, і погляд як у орла!" – побажав Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, раніше 10-річна донька Сергія Бабкіна заспівала разом із зірковим татом. Музикант та Веселина випустили англомовну пісню Because you love.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом