Непоправна втрата: Ахметов несподівано пішов з життя, країна тужить
Непоправна втрата: Ахметов несподівано пішов з життя, країна тужить

Непоправна втрата: Ахметов несподівано пішов з життя, країна тужить

Стало відомо про раптову смерть рідного брата українського олігарха, президента футбольного клубу "Шахтар" Ріната Ахметова.

Ігор Леонідович помер у віці всього лише 60-ти років.

Роль Ігоря Ахметова в ФК "Шахтар"

У футбольному клубі "Шахтар" вже встигли висловити найглибші співчуття рідним покійного через непоправну втрату.

Представники спортивної спільноти зазначили, що протягом останніх десятиліть Ігор Леонідович Ахметов брав участь у створенні сучасного ФК "Шахтаря". Він постійно допомагав братові управляти цим футбольним клубом, регулярно був присутнім на домашніх матчах ФК в місті Донецьк, всіляко підтримуючи команду.

Учасники "Шахтаря" жалкують, що Ігор Леонідович більш не зможе ділитися досвідом і цінними порадами з командою і відзначають, що їм буде цього сильно не вистачати.

Реакція Ріната Ахметова на смерть брата

Як відомо, Ігор Ахметов був старшим братом Ріната Ахметова. Олігарх вже встиг прокоментувати звістку про смерть рідної людини. 

Він зазначив, що Ігор Леонідович був не просто братом, а, в першу чергу, - найближчим другом. Також Ринат Ахметов повідомив, що його старший брат довго і важко хворів - у нього був туберкульоз. Через ускладнення захворювання, за словами Ріната Ахметова, у брата залишалася лише половина однієї легені. Глава "Шахтаря" стверджує, що боротьба за життя брата велася щодня і вся сім'я підтримувала Ігоря Леонідовича. Рінат Ахметов вважає, що саме завдяки підтримці рідних, його братові вдалося вилікуватися від туберкульозу.

Зазначимо, що ця важка хвороба, швидше за все, була пов'язана з роботою Ігоря Ахметова - він, по стопах батька, тривалий час був працівником на шахті.

Що стосується справжньої причини смерті брата Ріната Ахметова, то станом на сьогоднішній день, вона залишається невідомою.

Зазначимо, що на сайті MY.UA зібрані найсвіжіші новини.

Так, ми раніше писали про те, що пансіонат "Золотий час", котрий згорів у Харкові, був нелегальним та не існував юридично. На місці надзвичайної події у Харкові ведеться розслідування.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом