Michelle Andradе вперше розповіла про свого бойфренда
Michelle Andradе вперше розповіла про свого бойфренда

Michelle Andradе вперше розповіла про свого бойфренда

Українська співачка болівійського походження Michelle Andradе, яка нещодавно показала свою бабусю, вкрай рідко говорить про особисте життя.

Аж от вперше про нові стосунки заговорила у програмі 2POPODCAST Потапа і Позитива. Мішель зізналася, що дійсно закрутила новий роман, однак з ким, як довго вже зустрічається та якісь інші подробиці вирішила не розголошувати.

Разом з тим виконавиця поділилася, що її бойфренд, першою чергою, для неї – друг.

instagram.com/mishvirmish
Michelle Andradе
Мій хлопець знає більше, ніж подружка, ніж мама. Він мій друг першою чергою. Всі проблеми вирішуються в родині, між парою. Це ж круто, коли людина творча закохана, тому що вона більше творить, по-іншому почувається
зазначила Андраде

Пригадала артистка й свої попередні стосунки зі співаком Микитою Ломакіним. Познайомилися ексзакохані на одному з талант-шоу, де обоє були учасниками. Тоді Мішель подобався інший хлопець, проте він не побачення не прийшов. Ломакін підтримав свою подругу Мішель у той момент, а згодом їхня дружба переросла у стосунки.

Три роки ми вже не разом. Ми почали стосунки, коли мені було 17 років і зустрічалися п'ять років. Ми були дуже молоді, юні, зелені, нічого не знали і завдяки цим стосункам багато що дізналася я
поділилася артистка

Нагадаємо, місяць тому Michelle Andrade у мереживному ліфі поніжилася в ліжку та засвітила соски. Артистка розбурхала уяву пікантними фото.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом