Затори, закриті траси та знеструмлення: які наслідки негоди в Україні та чого чекати далі
Затори, закриті траси та знеструмлення: які наслідки негоди в Україні та чого чекати далі

Затори, закриті траси та знеструмлення: які наслідки негоди в Україні та чого чекати далі

В Україні станом на 10 годину 29 січня спостерігається невеликий сніг. Снігопад зафіксували у Вінницькій, Київській, Кіровоградській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернігівській областях та в Києві.

Про це повідомили в ДСНС.

За інформацією Служби автомобільних доріг, проїзд на дорогах загального користування забезпечили. Але заборонено рух великовантажівок на автодорогах М-15 Одеса - Рені та М-16 Одеса - Кучурган, а також на всіх автодорогах місцевого значення. В Миколаївській області обмежили рух великовантажівок та автобусів на трасі М-13 Кропивницький-Платонове.

В Одесі дороги на вулицях також вже розчистили.

Дороги прочищені, стан для проїзду більш ніж чудовий. А от пішоходам можна тільки роспівчувати - все, що розчищали спецтехнікою, навалене на узбіччях та тротуарах.

Опубликовано Александром Попеску Пятница, 29 января 2021 г.

На автодорозі М-05 Київ – Одеса найбільш проблемною ділянкою залишається Знаменка – Ревова. Там спостерігаються перемети протяжністю близько 30 км, в яких заблоковано до 300 великогабаритних транспортних засобів. Рух у напрямку до Києва закрили. Забезпечили проїзд по двом смугам у напрямку до Одеси для автівок всіх категорій. На цій ділянці працює 24 одиниці техніки.

негода в Одесі
ГУ ДСНС в Одеській області

Всього від початку негоди рятувальники відбуксували понад 900 транспортних засобів: 29 швидких допомог, 25 автобусів. Крім цього, допомогли близько 1 800 особам, зокрема трьом породіллям. Працівники ДСНС розпилили та прибрали 67 повалених дерев, розчистили близько 750 км доріг. Розгорнули 12 пунктів обігріву.

негода в Одесі
ГУ ДСНС в Одеській області

Небайдужі волонтери допомогали в Одесі прибирати повалені дерева. Там їх впало понад 500. Зокрема, на теплотраси та будинки.

НА ВОЛОНТЁРИЛСЯ сегодня!!!!! Начал сегодня трудится с 11:00 но продуктивность с координированием локаций оставляла...

Опубликовано Сергеем Вуком Четверг, 28 января 2021 г.

Сьогодні, 29 січня, вдень у більшості областей буде невеликий, на північному сході країни та в Карпатському регіоні помірний сніг, у східних і південно-східних областях невеликий сніг з дощем. Лише в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях без істотних опадів. 

На дорогах, крім південно-східної частини, ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у східних областях та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура від 3° морозу до 2° тепла, у східних, Запорізькій і Херсонській областях та в Криму 2-7° тепла.

негода в Одесі
ГУ ДСНС в Одеській області

В Київській області сьогодні вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура близько 0°. На 05:00 годину у столиці було 5° морозу, атмосферний тиск 732 мм рт. ст., відносна вологість повітря 82%.

"Укрзалізниця" збільшила кількість місць у поїздах, які прямують з Одеської області. "Це дасть змогу виїхати з регіону людям, які змушені там залишатися через негоду. Надано в продаж усі місця на поїзди з Одеси, які перебували під бронюванням для службових потреб", - написали на сторінці в соцмережах.

Також збільшили кількість вагонів у поїздах: по два вагони додано до поїздів Одеса — Київ та Ізмаїл — Київ. ""Укрзалізниця й надалі буде моніторити ситуацію та в разі потреби збільшувати кількість місць у поїздах", - додали на сторінці.

Нагадаємо, понад 300 населених пунктів нині знеструмлені через снігопади, що вирували напередодні у південних та центральних областях. За цей час рятувальники визволили із снігового полону 900 автомобілів та надали допомогу майже 2000 людей. 

Відео Негода в Україні: будинки знеструмлені, рух транспорту ускладнений

Сьогодні у більшості регіонів України буде хмарно з проясненням. Місцями сніжитиме. У Криму сьогодні очікується до +3 градуси. Більше про погоду знають наші кореспонденти. 

Негода в Україні: будинки знеструмлені, рух транспорту ускладнений
Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Відео Скасовані рейси та перекриті автошляхи – Одеса потерпає від негоди

Повертаємось до негоди, яка накрила південні області країни. Найбільше дісталося Одеській області. Там занесені траси, повалені дерева, і сніг досі падає. Така ситуація відучора – сподівання, що сьогодні негода вщухне, не справдилися. Подробиці – у сюжеті.  

Скасовані рейси та перекриті автошляхи – Одеса потерпає від негоди
ТСН. 19:30
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader