Michelle Andradе та Nikita Lomakin: історія кохання зірок
Michelle Andradе та Nikita Lomakin: історія кохання зірок

Michelle Andradе та Nikita Lomakin: історія кохання зірок

Минулої неділі на каналі "1+1" у другому епізоді шоу "Голос країни-11" на "сліпі прослуховування" прийшов ексбойфренд співачки Michelle Andradе, український артист Nikita Lomakin.

В ефірі учасник пригадав своє кохання та зізнався, що розлучення стало для нього дуже болючим. Не так давно і сама знаменитість розповідала про стосунки з виконавцем.

Ця історія спричинила резонанс, адже багато хто і не знав про кохання знаменитостей. Тож редакція сайту ТСН.ua пропонує пригадати, як зароджувалися стосунки між зірками та що стало причиною розриву.

Так, Микита та Мішель познайомилися 2013 року на талант-шоу "Х-фактор", де обидва брали участь. Тоді юній співачці було 17, а Ломакіну – 15 років. Втім, спершу Андраде звернула увагу на іншого хлопця.

Майбутній співак підтримував дівчину, коли та хвилювалася перед зустріччю, а коли обранець не прийшов на побачення – втішив та підтримав засмучену артистку. Учасники почали дружити, а згодом це переросло у романтичні стосунки.

karavan.ua

Закохані були разом 5 років. Три роки тому пара вирішила розірвати стосунки через ревнощі Мішель. Непросте рішення ухвалив саме Микита.

Ми були дуже молоді, юні, зелені, нічого не знали і завдяки цим стосункам багато що дізналася я
прокоментувала артистка

Зі свого боку, Nikita Lomakin ділився, що попри те, що вони разом пережили чимало труднощів, які залишили всередині безліч шрамів, експарі вдалося зберегти теплі стосунки.

Ми визнали свої помилки і продовжуємо кохати... Просто вирішили не присвоювати собі життя одне одного... Тішуся, що разом ми знайшли досить мудрості, щоб забути все погане і зрозуміти, що означає кохати
зізнався співак

2019-го колишні записали чуттєвий кавер на пісню Senorita.

Зауважимо, наразі серце Michelle Andradе заняте. Свого обранця зірка поки не розсекречує, лише зазначила, що її бойфренд, насамперед, для неї – друг.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом