Пухкеньку Ксюшу Шаталіну з «Моя прекрасна няня» не впізнати: актриса Ірина Андрєєва перетворилася в прекрасного лебедя
Пухкеньку Ксюшу Шаталіну з «Моя прекрасна няня» не впізнати: актриса Ірина Андрєєва перетворилася в прекрасного лебедя

Пухкеньку Ксюшу Шаталіну з «Моя прекрасна няня» не впізнати: актриса Ірина Андрєєва перетворилася в прекрасного лебедя

Ірина Андрєєва з 10 річної маленької дівчинки з пухкенькими щічками стала справжньою красунею. Зараз дівчині 27, вона отримала хорошу освіту та проживає за кордоном.

Всі глядачі запам’ятали наймолодшу героїню російського ситкома «Моя прекрасна няня» Ксюшу Шаталіну.  Роль молодшої дочки головного героя серіалу продюсера Максима Вікторовича Шаталіна виконала актриса Ірина Андрєєва.

На той час дівчинці було лише 10 років та на неї різко звалилася слава після співпраці з Анастасією Заворотнюк та Сергієм Жигуновим.

Але Ірина витримала навантаження, хоча і відмовилася від подальшої акторської кар’єри.

Відомо, що вона більше не знімалася в телевізійних проектах та взагалі зникла з світської хроніки. Зараз дівчині вже 27 років та вона дуже змінилася.

Роль допитливої та розумної не по рокам дівчинки далася Ірині важко. Доводилося сипати розумними фразами та грати спокійну дитину, яка може годинами сидіти непорушно з книгою. Сама акторка в житті повна протилежність своєї героїні.

Як живе акторка зараз

До 8 років родина зірки проживала у Санкт-Петербурзі, потім вони переїхали до Москви. Ірина завжди була старанною дитиною, гарно навчалася, була дуже активною, займалася гімнастикою, балетом та творчістю.

Ірина Андрєєва навчалася в європейській школі ще коли брала участь у зйомках. Потім дівчина взагалі виїхала з Росії.

Ірина Андрєєва навчалася та жила в Лондоні. Потім вступила до престижного університету в Маямі, але знову повернулася в Лондон.

Дівчина закінчила King’s College та стала спеціалістом з міжнародної політики.

Головна роль в відомому серіалі так і залишилася єдиною у фільмографії дівчини. Вона зрозуміла, що кіно – це не її стихія. Було ще кілька епізодичних ролей, але на цьому юна актриса поставила крапку.

З Інстаграм дівчини видно, що вона веде досить активне життя. Ірина часто відвідує вечірки, в неї багато друзів. Дівчина має коханого – це британець, він грає в команді по регбі.

Разом пара багато подорожує.

За різною інформацією Ірина проживає в Швейцарії або в Маямі. Але планує повернутися до Лондона, оскільки там мешкає її коханий чоловік.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Зміни у зовнішності

Всі фанати серіалу «Моя прекрасна няня» помітили, що дівчина дуже змінилася. З пухкенької темноволосої дівчинки вона стала довгоногою блондинкою з прекрасною фігурою.

Також помітили, що в Ірини є досить велике тату на руці та на спині, вона полюбляє відверті сукні та виглядає дуже ефектно.

Дехто навіть не впізнав у молодій жінці колишню Ксюшу Шаталіну. Але якщо уважно придивитися, то звісно стає зрозуміло що це вона. Особливо не змінилася посмішка актриси – вона все така ж відкрита та щира.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що у зірки серіалу "Свати" сталося лихо.

Прихильники не впізнають Лію Ахеджакову. Зірка дуже змінилася. Читайте всі актуальні новини на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом