"Замінував" десятки будівель держорганів і комерційних структур: в Одесі затримали серійного "мінера"
"Замінував" десятки будівель держорганів і комерційних структур: в Одесі затримали серійного "мінера"

"Замінував" десятки будівель держорганів і комерційних структур: в Одесі затримали серійного "мінера"

38-річного одесита викрили після того, як він повідомив про загрозу вибуху в Малиновському районному суді Одеси.

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, причетного до майже 30 "мінувань" державних установ. Чоловік  також фігурує у кримінальному провадженні щодо шахрайства в особливо великих розмірах.

"Затримано жителя Одеси, причетного до здійснення майже 30 завідомо неправдивих повідомлень про замінування державних судових установ на території Одеси та інших регіонів держави протягом 2019-2020 років", -  повідомила СБУ напередодні.

Зазначається, що житель обласного центру систематично повідомляв про "замінування" будівель державних органів і комерційних структур.

Оперативники СБУ встановили, що затриманий також фігурує у кримінальному провадженні щодо шахрайства в особливо великих розмірах. Справа слухається в одному із районних судів Одеси. У дні судових засідань анонім повідомляв про замінування і таким чином зривав і переносив судові процеси.

За інформацією поліції, 38-річного одесита розкрили у четвер, 4 лютого, після того, як він повідомив про загрозу вибуху в Малиновському районному суді Одеси.У затриманого вилучили мобільний телефон, з якого він дзвонив на номер 102.

У місцевій прокуратурі вважають, що чоловік заробляв гроші на довірливих "клієнтах" за допомогою нібито надання посередницьких послуг з митного оформлення вантажу через брокерські фірми за мінімальною ціною.

Відео В Одесі посилюють охорону всіх навчальних закладів через масові "замінування"

В Одесі через масові повідомлення про замінування дитсадків та шкіл посилюють охорону усіх навчальних закладів. Сьогодні зранку анонім надіслав повідомлення про вибухівку, закладену у 17-й школі. Евакуювати довелося тисячу учнів. А напередодні правоохоронці отримали електронний лист, де була погроза підірвати майже 4 сотні будівель. Такі провокації в місті тривають майже місяць і відволікають оперативні служби від основної роботи.

В Одесі посилюють охорону всіх навчальних закладів через масові "замінування"
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Источник материала
loader
loader