20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сергій Бабкін пройшов перший етап лікування: наступний крок через два тижні
Сергій Бабкін пройшов перший етап лікування: наступний крок через два тижні

Сергій Бабкін пройшов перший етап лікування: наступний крок через два тижні

Український музикант, актор, автор та виконавець власних пісень Сергій Бабкін має рідкісну хворобу очей через яку він міг втратити 70% зору тому, не зволікаючи часом він разом зі своєю дружиною Сніжаною Бабкіною відправилися у Відень (Австралія), де вже відбувся перший етап лікування та операція. Подробиці самопочуття та стану співака розповіла Сніжана Бабкіна на своїй сторінці в інстаграм.

У січні 2021 року Сергію Бабкіну діагностували рідкісне захворювання очей, яке може призвести до втрати зору. Лікування, яке б допомогло співакові зупинити чи вилікувати хворобу в Україні – відсутнє. Знайшовши спеціалістів, які можуть допомогти Сергію в боротьбі з хворобою, разом зі Сніжаною вони виїхали до Австралії.

Сніжана Бабкіна не могла знайти собі місця

5 лютого дружина українського співака виставила в інстаграмі скріншот діалогу з коханим, де запитувала у нього про самопочуття і як все пройшло, а згодом підписала його: «Зробили!!! Дякую за мільйон ваших повідомлень!!! На зв'язку».

Сергій Бабкін відповів коханій відеовідповіддю, де був у захисних окулярах, але згодом на офіційній сторінці співака з'явився пост, де він написав, що операція пройшла чудово.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

«Все набагато краще від того, що очікував сам лікар, лікар Анзарі! І саме цікаве, що речовина, яку запускають по вені в організм, щоб лазер визначив пошкодженні місця, розробив і «народив» САМ Анзарі!!! Відтепер з цим препаратом працюють в усьому світі», - повідомив Сергій Бабкін.

Проте відразу зазначив, що в Україні його не має, як і самого лазера. Також український співак зазначив, що і саму операцію в Україні провести не можливо.

Друга операція відбудеться пізніше

«Що робити людям у яких не має можливості їхати на лікування? Сліпнути?», - зазначив він у своєму дописі.

Також Сергій Бабкін уточнив, що йому прооперували саме складне око і йому потрібно буде повернутися до Відня ще 18-19 лютого «за другим оком».

За рекомендаціями лікарів Сергію Бабкіну не можна дивитися на сонце, напружувати око та проводити час за телефоном, тому разом зі своєю дружиною він насолоджується нічним Віднем і на позитиві чекає наступних кроків до повного одужання.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що Ксенія Мішина розповіла в Інстаграмі, що  її тепер велика родина подолала всі труднощі та вирушила у довгоочікувану подорож.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом