В Закарпатській області затопило кладовище: плавають вінки
В Закарпатській області затопило кладовище: плавають вінки

В Закарпатській області затопило кладовище: плавають вінки

Соціальні мережі сколихнулися від відео, які почали ширитися мережею. У одному з мікрорайонів Мукачево затопило свіжі могилки. Люди б'ють на сполох і просять допомоги.

За оприлюдненим відео, можна побачити як вінки з могил плавають кладовищем, хрести повалені і щоб дібратися до своїх рідних, які відійшли у мирне царство смертних потрібно не просто одягати чоботи, а перепливти.

Від побаченого моторошно

Навколо могил суцільне болото в якому грузнеш і не можна йти.

Таку картину побачили мешканці одного з мікрорайонів міста Мукачева, яке знаходиться в Закарпатській області відвідавши рідних, що відійшли.

Написавши листа представники громади звернулися до прессекретаря ДСНС України у Закарпатській області і закликали їх відреагувати на цей інцидент, адже це не допустимо. Відповідь не змусила чекати мешканців міста Мукачево і представники ДСНС України Закарпатської області відповіли, що така ситуація сталася через підтоплення і збільшення рівня води в річці, що знаходиться неподалік самого кладовища.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Також у пресслужбі ДСНС України Закарпатської області зазначили, що до даного місця події будуть відправлені рятувальники, які оцінять всю ситуацію і катастрофу інциденту та спробують відкачати частину води, яка стоїть.

Користувачі ж соціальних мереж також почали поширювати відео і вимагати дій від самих людей, що проживають у населеному пункті, адже це недопустима ситуація.

Люди обурені

Люди зі всіх куточків України також намагаються втішити родичів померлих і самі не можуть стримати емоцій.

«На це не тільки боляче дивитися, а й думати небезпечно. Тому що порушуються санітарні норми та вимоги до поховання. Копальники викопують ями до одного метра, п'ятдесят сантиметрів глибини. Це грубе порушення. Тепер подумайте, що нас чекає… Чому не прочищені канали, які є біля кладовища? Санітарна служба повинна бити на сполох», - написала одна з користувачів соціальних мереж.

Інші ж стверджують, щоб не виникало таких ситуацій, Україні необхідно будувати крематорії.

«Без сліз не можна дивитися на це жахіття», - написала Мирна Ірина.

А Володимир Софілканич закликав мешканців міста негайно звертатися до санітарної служби Мукачева.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що обірвалося життя Віталія Альшанського - російського актора кіно. Йому було 52 роки.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом