Аліна Астровська порвала сукню та впала на власному весіллі
Аліна Астровська порвала сукню та впала на власному весіллі

Аліна Астровська порвала сукню та впала на власному весіллі

Ексучасниця гурту REAL O Аліна Астровська, яка 1 лютого вийшла заміж за російського співака Антона Лаврентьєва, пригадала свій веселий розпис.

Як зізналася знаменитість, без курйозних моментів на її святі не обійшлося. Астровська поділилася цікавими фактами про весілля. Аліна розповіла, що в день розпису прокинулася з обличчям бджоляра, з сильним набряком. Тож їй довелося стрибати сто разів на п'ятах, аби виправити ситуацію.

instagram.com/alina_astrovskaya

Окрім того, перед заходом до зали РАЦСу, їй випадково порвали сукню, а коли артистка кидала свій букет, вона впала:

Мені подарували вісім величезних букетів білих троянд, друзі не змовлялися. 1.02.2021 = 8. Перед тим як зайти до зали одруження, мені порвали сукню, наступивши на поділ! Подружки зашивали її просто на мені за декілька хвилин до церемонії! Я впала, коли кидала букет
розповіла Астровська
instagram.com/alina_astrovskaya

Нагадаємо, що для Аліни Астровської цей шлюб став третім. Так, у 18 років артистка побралася з футболістом Євгеном Бредуном, втім, за три роки вони розлучилися через зраду коханого. 2016-го зірка вийшла заміж за бізнесмена Ігоря. Але щастя теж не було довготривалим, за два роки пара розірвала шлюб.

Незабаром у Аліни зав'язалися стосунки з Антоном, які вони перестали приховувати в липні 2019-го, коли разом прийшли на весілля до Регіни Тодоренко та Влада Топалова.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом