Олена Зеленська взяла участь у важливій для України події: "Ми стали ближче до мети"
Олена Зеленська взяла участь у важливій для України події: "Ми стали ближче до мети"

Олена Зеленська взяла участь у важливій для України події: "Ми стали ближче до мети"

Перша леді України Олена Зеленського прийняла участь у Форумі "Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями".

Про свої враження дружина українського президента розповіла в соціальній мережі.

Олена Зеленська про участь у Форумі

Перша леді розмістила публікацію у соцмережі Instagram, яка складається з двох фото і підпису до них.

На першому фото Олена Зеленська з піднесеним виглядом виступає перед учасниками Форуму "Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями".

На другому ж видно зал, в якому проходив захід.

Вся стрічка новин - Telegram і Viber!

Згідно з текстом підпису до фотографій, перша леді задоволена тим, що питання якості харчування у школах є одним з пріоритетів і цілей МОН на 2021-й рік.

За словами Олени Зеленської, її радує, що про освітню систему говорять не тільки в контексті дисципліни, уроків і парт, а, в першу чергу, маючи на увазі людей, які дорослішають і формують звички, включаючи харчові.

Харчування в школах: досягнення та плани

Перша леді зазначає, що плідна діяльність робочої групи, сформованої не тільки з представників міністерств освіти, охорони здоров'я та економіки, але і з дитячих лікарів, дієтологів, ендокринологів, фахівців з харчування, "дала свої плоди". На думку Олени Зеленської, відбулося наближення до мети, яку вона вважає для себе основною, а саме - до забезпечення здоров'я української нації.

Олена Зеленська також анонсувала наступний етап, до якого готується робоча група, - етап впровадження нововведень у шкільному харчуванні на місцях.

Перша леді висловила надію на те, що відвіданий нею Форум і її спілкування з колегами зможуть надихнути їх на внесення таких необхідних змін, від яких, за її словами, залежить здоров'я дітей.

Нагадаємо, що на MY.UA зібрані самі свіжі новини України та світу.

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська обирає одяг українських дизайнерів і спільно зі своїм чоловіком Президентом України Володимиром Зеленським виховує двох дітей.

Приєднуйтесь до нас у Twitter!

Слідкуйте за нами у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом