Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 9 лютого, збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 10 лютого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Богданівки бойовики відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета. Поблизу Пісків ворог використав стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля населеного пункту Шуми окупанти вели вогонь з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

"На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники надавали адекватну відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - повідомили у зведенні.

Бойових втрат серед наших воїнів немає, інформують у штабі.  Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Як повідомлялося, Офіс президента від 2 лютого розпочав перевірку стану готовності до виконання завдань органів військового управління, з’єднань та військових частин ЗСУ, які беруть участь в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. Відповідна перевірка затверджена розпорядженням президента Володимира зеленського №12 від 1 лютого 2021 року. 

Відео Новини тижня: двох українців розірвало невідомою вибухівкою

На Донбасі стає все гарячіше. Вчора на фронті загинули ще двоє українських військових. Молоді хлопці підірвалися. Від початку року - вже шість бойових втрат. У керівництві ЗСУ говорять про серйозне загострення, президент відправив на передову інспекцію, щоб перевірити готовність ООС відбивати атаки противника. Тим часом Кремль почав і активний інформаційний наступ. Що це за нові плани Кремля і яку задачу поставив Путін своїм стратегам – дивіться далі.    

Новини тижня: двох українців розірвало невідомою вибухівкою
ТСН. Тиждень
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader