"Слуга народу" Безугла "видала" промову в дусі Кличко на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Платіжка"
"Слуга народу" Безугла "видала" промову в дусі Кличко на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Платіжка"

"Слуга народу" Безугла "видала" промову в дусі Кличко на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Платіжка"

Як відомо, почався другий тиждень Всеукраїнського форуму "Україна 30", на якому вже другий день розглядають питання його підсекції "Україна 30. Платіжка", включаючи тарифи, енергобезпеку і т. д.

На цьому заході особливо "відзначилася" нардеп фракції "Слуга народу" Мар'яна Безугла, як про це повідомили на телеграм-каналі "КП в Україні".

Чим виділилася промова народної обраниці Безуглої

Так, під час свого виступу в якості спікера на заході, Безугла вимовила незв'язну промова:

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте новини про політиків в Telegram!

"...Е ... В рамках нашого комітету і е ... енергетичної безпеки, знову ж вже було сказано е ... про те ... крім ... е ... крім ... е ... саме .... е ... електрики і пи... того наскільки важко знайти баланс е між імпортом і е ... цінами для населення. Але тим не менше треба прагнути до ... е ... власних потужностей. Це і питання і приєднання до ... е ... знову ж таки європейського простору", – звучить уривок виступу парламентарія від "Слуги народу".

Поки депутат вимовляла свій "спіч", складно було не помітити, як важко секретарю РНБО Олексію Данилову давалося збереження серйозного виразу обличчя. У свою чергу, користувачі мережі в коментарях прийшли до висновку, що "не дотягують" до розуміння концепції мовлення спікера.

Що відомо про нардепа Безуглу

Мар'яні Безуглій 32 роки. Її обрали нардепом від "Слуги народу" на мажоритарному окрузі № 217 (в Оболонському районі Києва).

У Верховній Раді зайняла посаду заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. У листопаді 2019-го року, вже будучи нардепом, вирішила вступити в партію "Слуга народу". У грудні 2019-го року стала членом міжфракційного об'єднання "Гуманна країна", яке було створено для захисту тварин.

7-го грудня 2020-го року Безуглу включили в перелік українців, по відношенню до яких російський уряд запровадив санкційні обмеження.

Раніше MY.UA повідомляв про те, що форум «Україна 30» назвали спробою пустити пил в очі українцям.

Також ми писали, що Володимир Зеленський анонсував проведення щотижневих форумів з важливих питань.

Приєднуйтесь до нас у Twitter та читайте свіжі новини!

Слідкуйте за нами у Flipboard!



Источник материала
Поделиться сюжетом