Тіна Кароль осідлала одразу кількох чоловіків: зірка в прозорій блузці та шкіряних штанях підкорила нову вершину
Тіна Кароль осідлала одразу кількох чоловіків: зірка в прозорій блузці та шкіряних штанях підкорила нову вершину

Тіна Кароль осідлала одразу кількох чоловіків: зірка в прозорій блузці та шкіряних штанях підкорила нову вершину

Тіна Кароль відвідала український TikTok House під Києвом. Зірка викликала справжній фурор серед блогерів, котрі там живуть. За словами учасників Top Team Houze вони знімали контент для співачки.

Українська співачка Тіна Кароль вирішила продовжити змінювати свій імідж «хорошої дівчинки». Кілька днів тому вона відвідала Top Team Houze. Разом з молодими TikTok-блогерами зірка знімала матеріал для просування своєї нової роботи «Скандал».

Подробиці візиту

До будинку, в якому мешкають TikTok-блогери Тіна Кароль завітала не просто так. Як розповів один з мешканців Олег Машуковський вони знімали контент із зіркою.

Для зйомок співачка обрала досить відверте вбрання. Вона одягнула прозору чорну блузку з сітки, шкіряні облягаючі лакові штани та піджак кислотного зеленого кольору.

Звичайно, як того вимагає стиль їхнього життя, блогери знімали весь процес на камери смартфонів.

Тіна Кароль сіла на плечі спочатку Олега Машуковського, потім змінила партнера на Максима Климчука. Її прикладу послідували і інші блогерки. Так на плечах хлопців вони знімали відео для TikTok.

Тіна Кароль поцікавилася чи дійсно всі молоді люди живуть у будинку разом і, отримавши позитивну відповідь, натякнула, що так можна кожного вечора влаштовувати гулянки. Блогери ж розповіли, що сучасна молодь проводить вечори зовсім не так – вони їдять, дивляться фільми, записують відео та ведуть свої сторінки в TikTok та інших мережах.

Один з блогерів навіть попросив Тіну передати вітання його мамі на камеру, що зірка з радістю зробила.

Звичайно ж молоді люди, які не уявляють свого життя без соціальних мереж зробили з Тіною Кароль чимало фото.

Але не всі прихильники співачки сприйняли ідею такого контенту добре. Дехто висловився, що новий стиль Тіни Кароль їй зовсім не личить.

«Вона повинна бути еталоном і примою. Це звання та виховання» - написали в коментарях.

Також додали, що дійсно вихованих, таких, що достойно поводяться і в житті, і на сцені зірок зараз дуже мало.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Що таке Top Team Houze

Відносно нова соціальна мережа TikTok швидко стала популярною. Формат дозволяє знімати короткі відео з дуже різноманітним змістом, котрі так люблять підписними.

В 2019 році в США з’явився перший TikTok-будинок, де кілька блогерів жили разом та знімали відео. Згодом ця тема стала популярною, такі будинки почали з’являтися і в інших країнах.

Так під Києвом у минулому році відкрився TikTok House під назвою Top Team Houze. Кілька українських блогерів стали жити разом, щоб популяризувати мережу. 8 найвідоміших українських тіктокерів разом записують кліпи, треки та навіть випустили серіаліті.

Хлопці та дівчата не просто збираються разом для створення контенту – вони дійсно живуть у будинку.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Тіна Кароль вирішила змінити свій стиль заради нового експерименту.

Ненароджений малюк став автором цілого альбому музичних композицій. Дівчинка вже стала зіркою та перевершила багатьох співаків. Читайте про новини у світі шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом