17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"В ср*ку вашу мову": 15-річна блогерка вибачилася перед українцями
"В ср*ку вашу мову": 15-річна блогерка вибачилася перед українцями

"В ср*ку вашу мову": 15-річна блогерка вибачилася перед українцями

Українська блогерка TikTok maybe_lizaaaaa (Ліза Леоненко), яку вчора бісила українська мова, якою вона навіть не могла спілкуватися, записала нове відео, але вже з вибаченням до раніше сказаного. Нове відео з'явилося зранку у соціальній мережі TikTok.

Киянка та блогерка не просто виразила своє невдоволення відносно української мови, вона привселюдно почала ображати тих громадян, хто спілкується державною мовою. Таке ставлення Лізи Леоненко неабияк  образило громадян України і вони почали вимагати реакції на такі гучні заяви. 

Журналіст вимагає пояснень і вибачень

Журналіст Мирослав Олешко у своєму відео на YouTube  звернувся до батьків  і закликав громадян України не просто слухати оприлюднене відео блогерки, але й розповсюджувати його, адже такі висловлювання варті обговорень і покарань.

Також він зазначив, що TikTok, це як хвороба, яка дозволяє підліткам не просто оприлюднювати незрозумілі відео, але й висловлюватися негативно в сторону усього суспільства, а це вже є за межею всього.

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber!

Як виявилося, скандальна блогерка є донькою державного службовця, який працює у Державній службі спецзв'язку та захисту інформації України та її громадян, мама дівчинки – Ніна Леоненко тримає мережу «Паніні-гриль».

Також Олешко закликав не просто поширювати відео, але й бойкотувати проти їх сімейного бізнесу. Та не пройшло і доби, як всі отримали реакцію від школярки.

Вибачення блогерки

20 лютого 2021 року блогер TikTok Ліза Леоненко оприлюднила нове відео на якому звертається до користувачів мережі, своїх підписників і громадян України, державною мовою.

У своєму новому записі Леоненко просить вибачення  за те, що негативно висловилася відносно української мови і запевняє, що вона зробила помилку, яку хоче виправити. Також блогер TikTok зауважила, що всі люди роблять і допускають помилок у своєму житті і вона не є винятком. Також дівчина запевнила, що вона досить гарно розуміє українську мову, може вільно  нею розмовляти, але соромиться через акцент.

Стрічка новин - у нашому Telegram!

15-річна блогерка TikTok Ліза Леонова зауважила і той факт, що вона насолоджується життям в Україні і їй все подобається. Також Леонова наголосила на тому, що вона не сказала жодного образливого слова в сторону країни, в якій народилася і проживає, але, як говорять в народі: «Слово не горобець, вилетить – не впіймаєш», тому всі добре почули і побачили справжнє відношення юної блогерки до свого оточення.

Такий інцидент повинен стати не просто уроком для Лізи Леонової, але й повинен внести корективи для всіх тих, хто має подібне ставлення до своєї мови і попередити, що українська мова є  державною мовою країни, в якій ми живемо. А це означає лиш одне, що ми повинні поважати її, так само як і своїх батьків, які дали можливість нам жити в цьому світі. 

Раніше MY.UA повідомляв, що 15-річна блогерка з ніком maybe_lizaaaaa записала відеоролик з образливими висловами на адресу україномовного населення.

Приєднуйтесь до нас у Twitter і читайте свіжі новини!

Слідкуйте за нами у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом