19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кім Кардаш'ян подала на розлучення: все офіційно
Кім Кардаш'ян подала на розлучення: все офіційно

Кім Кардаш'ян подала на розлучення: все офіційно

Американська телевізійна зірка, акторка, модель, учасниця реаліті-шоу Кім Кардаш'ян (Кімберлі Ноель Кардаш'ян) підтвердила інформацію щодо офіційного розлучення з репером, музичним продюсером і композитором Каньє Вест. 

Зіркова пара прожила сім років сімейного життя, але за джерелами ЗМІ, стосунки були досить напруженими і не такими вже дружніми.

Питання розлучення 

Питання розлучення почало звучати від Кім тоді, коли вона почала вимагати та просити документи на юридичну та фізичну опіку над власними дітьми.

Зауважимо, що Вест і Кардаш'ян виховують четверо дітей: Норт – 2013 року народження, Сейнт – 2015 року, Чикаго – 2018 року, Псалм – наймолодший член сім'ї, 2019 року народження. Двох останніх малюків парі виносила і родила сурогатна мати.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber!

Представниками Верховного суду Лос-Анджелеса також була підтверджена інформація, що саме Кім Кардаш'ян стала виявляти бажання завершити справу до кінця, і саме вона стала ініціатором подачі заяви на розлучення.

Знайомі і друзі пари шоковані, вони стверджують, що 43-річний репер знаходиться в шоковому стані від таких дій дружини.

Зіркова пара досить відома серед представників шоу-бізнесу. Кожен з них досягнув поставлених цілей і досягнув великих успіхів у своїй справі.

Яскраві та завжди усміхнені

На кожному світському заході, прем'єрі чи святі зіркова пара приголомшувала всіх фантастичними образами, яскравими та емоційними виходами і теплими стосунками між собою.

За неофіційними даними стає відомо, що пара перебувала у складних стосунках від початку 2021 року і Новий рік вони вже святкували окремо.

Варто зауважити, що Кім Кардаш'ян вже не вперше намагається розлучитися зі своїм чоловіком.

Восени 2020 року Кім повідомила, що бажає розлучення, але тоді це так і залишилося словами. В той час навіть ходили чутки, що американська зірка реаліті-шоу відклала розлучення до закінчення і виходу останнього ефіру «Сімейство Кардаш'ян».

Американське реаліті-шоу в якому головну роль грала сім'я Кардаш'ян проіснувало на екранах телевізорів 14 років. Від 2007 року вийшло 20 сезонів.

Закриття реаліті-шоу запланували на осінь 2021 року, оскільки саме восени і вийшов перший епізод "Сімейство Кардаш'ян".

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк замислюється над зміною іміджу.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом