19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ведуча "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк хоче кардинально змінити зовнішність: "Я за експерименти"
Ведуча "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк хоче кардинально змінити зовнішність: "Я за експерименти"

Ведуча "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк хоче кардинально змінити зовнішність: "Я за експерименти"

Відома українська фешн-фотографиня, ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк замислюється над зміною іміджу.

Соня Плакидюк знана всіма як дівчина з довгим рудим волоссям. Однак днями Соня задумалася про зміну зачіски. Про це фотографиня написала на своїй особистій сторінці в мережі Інстаграм. 

Який образ приміряла Соня 

Знаменитість опублікувала фото, на якому у неї коротка стрижка кольору солом’яний блонд. Така зачіска навдивовижу пасує Соні, однак вона все-одно переживає, що це серйозний крок і, можливо, згодом вона почне сумувати за своїм довгим рудим волоссям.

«Щоразу як дивлюсь на ці світлини — подумки записуюсь на стрижку та солом‘яний блонд💁🏼‍♀️Але не знаю чи не буду згодом рюмсати за рудим і довгим. Що скажете?», - запитує думку шанувальників Соня Плакидюк.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber!

Думки шанувальників розділилися

Багато хто із фанатів Соні Плакидюк переконаний, що її руде й довге волосся – це свого роду «фішка» дівчини. Але є й підписники Соні, які виступають за експерименти, тому радять Плакидюк і правда піти на стрижку та фарбування. Також дівчині запропонували альтернативу – носити перуку, коли захочеться змін.

«Нет, Сонечка, вы особенная!!! Только свои рыжие прекрасные волосы!!!! 👍», «Вам гарно і так і так😍», «Мне кажется, что вам очень сильно идет! Я за эксперименты, тем более, с волосами, отрастут:)», 

«Коли є можливість носити перуки, я б не стала псувати таке роскішне волосся як у вас 😍», «Якби ж було можливо в один момент змінити зачіску, і якщо не сподобається, чи набридне - то повернути назад все😂😀», «Ви будете гарною у будь-якому амплуа❤️», 

«Если возникают сомнения...не стоит ничего менять прямо сейчас…», «Да да да! Очень круто с блондом!!», - пишуть шанувальники в коментарях до фото Соні-блондинки (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Соня Плакидюк в одній сіточці показала чоловікам характер.

Також портал MY.UA писав, що фешн-фотографиня Соня Плакидюк в костюмі Єви з нагоди дня народження показала принади.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом