Світська левиця Періс Хілтон та Картер Реум відсвяткували заручини: наречена в 40
Світська левиця Періс Хілтон та Картер Реум відсвяткували заручини: наречена в 40

Світська левиця Періс Хілтон та Картер Реум відсвяткували заручини: наречена в 40

40-річна Періс Хілтон оголосила про заручини зі своїм бойфрендом – бізнесменом Картером Реумом.

Чоловік зробив світській левиці, актрисі та співачці пропозицію руки і серця під час відпочинку на приватному острові ще 13 лютого. Хілтон трохи потримала інтригу та все ж розповіла про подію. Про деталі повідомив журнал "VIVA".

Що відомо про подію

Періс Хілтон опублікувала кадри із заручин на своїй Інстаграм-сторінці. Жінка розповіла, що «відповіла «так», «так» назавжди».

«Немає нікого з ким би я хотіла провести вічність, окрім нього»  - зазначила Хілтон, не приховуючи щасливих емоцій.

Під час святкування ювілею колишньої спадкоємиці імперії Hilton на приватному острові пара вирушила на прогулянку по пляжу. Саме тоді Картер став на одне коліно і поставив коханій головне питання.

Нова каблучка Періс Хілтон виготовлена на замовлення та прикрашена величезним діамантом смарагдової огранки. Автором прикраси, що отримала назву «Періс» в честь своєї володарки, став Жан Дуссе – правнук великого Луї-Франсуа Картьє.

Над створенням каблучки працювала ціла команда ювелірів. Основним завданням для них було використати для кріплення каменю мінімум металу. Таким чином створили враження, наче камінь витає у повітрі над основою каблучки.

Про роман Хілтон з Реумом стало відомо в січні 2020 року. Пройшло трохи більше року після того, як актриса розірвала заручини зі своїм попереднім нареченим. До цього Періс збиралася обмінятися весільними клятвами з актором Крісом Зілкою.

До того, як почали будувати відносини, пара була знайома 15 років.

Картер Реум – відомий бізнесмен та автор серії книг про підприємництво. Разом з братом він створив бренд преміальних парфумів VEEV Spirits.

Пропозицію вийти заміж Періс Хілтон отримувала 4 рази і всі рази погоджувалася. Але ще жодного разу заручини не доходили до весілля.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Материнство Періс Хілтон

Періс Хілтон нещодавно оголосила, що планує стати матір’ю. Зірка вже проходить процедуру ЕКО.

Чи буде скандальна блондинка сама виношувати малюка поки що невідомо.

Останнім часом серед представників шоу-бізнесу різних країн стало дуже популярним сурогатне материнство та процедура ЕКО.

Періс Хілтон навіть розповіла, що мріє стати мамою близнят. Про таку можливість після процедури ЕКО розповіла її подруга – Кім Кардаш’ян.

«Я рада, що вона дала мені таку пораду та навіть познайомила зі своїм лікарем» - заявила Періс у відео зверненні.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA писав, що Кім Кардаш'ян розлучається з репером Кенні Вестом після 7 років шлюбу.

Голова Міграційної служби України Максим Соколюк одружився на "дівчині з собочкою з Уханя" Анастасії Зінченко. Дізнавайтеся більше подробиць про життя відомих людей на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом