У Запоріжжі 18-річний хлопець з рушниці застрелив сусіда
У Запоріжжі 18-річний хлопець з рушниці застрелив сусіда

У Запоріжжі 18-річний хлопець з рушниці застрелив сусіда

Молодик переховувався вдома у свого знайомого.  

У Запоріжжі посеред ночі біля під'їзду багатоповерхівки сталася стрілянина, у результаті якої загинув юнак. У смерті хлопця підозрюється 18-річний місцевий мешканець.

Про це повідомляє поліція області.

Правоохоронці, приїхавши на місце виклику, обстежили під'їзд і виявили відчинені двері на восьмому поверсі. На підлозі виднілися сліди крові. Тоді копи покликали господаря, але відповіді не було і вони зайшли до помешкання. 

В одній з кімнат квартири, патрульні побачили хлопця з вогнепальним пораненням. Але від отриманих травм він помер на місці. 

Патрульні встановили, що про інцидент повідомив мешканець першого поверху цього ж під'їзду. Удома його не було. Правоохоронці почали обстежувати прилеглу територію і під балконом заявника на снігу помітили сліди, які вели до сусідньої лоджії. Під нею був чималий арсенал зброї: 2 пістолети марки "ПМ",  пістолет марки "ТТ"  та нарізний карабін.

За попередньою інформацією, постріл було зроблено з рушниці, яку поліцейські знайшли під балконом. Згодом 18-річний юнак сам звернувся до поліції і розповів, де перебуває. Він переховувався у квартирі свого знайомого.  

Його затримали і повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, у Харкові в аптеці стався конфлікт. Причиною розбірок став препарат від кашлю "Кодетерп", який громадяни придбали без рецепту лікаря, невдоволені покупці почали знімати провізорів на мобільні телефони та блокувати роботу аптеки.

Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
loader
loader