На Волині п’яний водій наїхав на групу підлітків: від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч
На Волині п’яний водій наїхав на групу підлітків: від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч

На Волині п’яний водій наїхав на групу підлітків: від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч

У селі Білин Ковельського району нетверезий водій наїхав на підлітків, які стояли на сільській зупинці. В результаті ДТП 17-річний хлопець загинув. П'яного водія затримали.

Про це 23 лютого йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Як усе сталося розповідає Тарас. Разом з сестрою Яною та друзями пізно ввечері сидів на лавці і, каже, коли вже хотіли розходитися, з повороту на великій швидкості вилетіло авто.

Тарас лише встиг відштовхнути сестру і відстрибнути сам, як машина в'їхала в підлітків. Одного хлопця від удару перекинуло за огорожу. Ще одного - збило з ніг. Саму машину розвернуло на узбіччя, в кущі. Батько Яни та Тараса, який одразу прибіг на ґвалт, побачив переляканих дітей та 17-річного Анатолія, який лежав посеред дороги. 

"Ще пульс легенько бився, але вже ознак життя не було", - розповідає чоловік.

Анатолій загинув, інші відбулися забоями і лише Яна із струсом мозку потрапила до лікарні. ЇЇ батько каже - водій не намагався втекти, а сидів поруч із збитим хлопцем. 

"Було констатовано факт перебування водія, який спричинив ДТП, в стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий за статтею 208 ККУ", - зазначив начальник ковельського районного управління поліції ГУ НП Андрій Литвин.

За кермом авто був 35-річний місцевий. Суд вже призначив йому цілодобовий домашній арешт. У селі шоковані - кажуть - чоловік працьовитий, одружений, має маленьку доньку. П’яним за кермом його досі ніколи не бачили. Це підтверджує і його матір.

Відео Новини України: на Волині чоловік напідпитку вчинив смертельний наїзд на групу підлітків

Cмертельний наїзд. На Волині п`яний водій наїхав на групу підлітків, які стояли на сільській зупинці. Від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч. 17-річний хлопець загинув на місці, на 2 роки молодша дівчина – нині у лікарні.  Більше про трагедію – дивіться.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Загиблий Толік - з сусіднього села. Хлопець майже місяць зустрічався з Яною – і у вихідні приїхав до неї в гості. 15-річній Яні вже сказали, що її хлопець загинув. 

За словами лікарів, її загальний стан середньої тяжкості, знаходиться зараз на стаціонарному лікуванні.

Попрощатися з коханим Яна не зможе, бо проведе під наглядом медиків ще мінімум кілька тижнів. 

Раніше у Києві на зупинці п'яний водій Ford влетів в автобус, що висаджував пасажирів.

Автор:
Тетяна Хомич
Источник материала
Поделиться сюжетом