Травмування у торговому центрі через слизький ескалатор: як отримати компенсацію
Травмування у торговому центрі через слизький ескалатор: як отримати компенсацію

Травмування у торговому центрі через слизький ескалатор: як отримати компенсацію

Каліцтва у торговому центрі — слизький підйомник став причиною падіння вже не однієї людини. До ТСН звернулися постраждалі із проханням розібратися в ситуації. Тож що робити, якщо впали і бажаєте отримати компенсацію за лікування? І чи можна вберегтися від травмування?

Про це йдеться 23 лютого в сюжеті ТСН.19:30.

Пані Валентина щойно з лікарні. Вона каже, що впала на рухомій стрічці у торговому центрі. Тепер у її нозі пластини.

"У мене поїхала права нога. Потім ще більш важка жінка впала, потім ще дві людини. Ескалатор як каток зі швидкістю. Хоча рукою тримаєшся, не маленький же, розумієш", — зазначає жінка.

Так само каже і пані Ксенія. Вона впала ще у січні. Й теж зазнала перелому зі зміщенням. Має тепер титан у нозі. І нарікає на той самий слизький конвейєр.

Відео Новини України: як вберегти себе від травмування на слизькому підйомнику

Каліцтва у торговому центрі. Слизький підйомник - причина падіння вже не однієї людини - у центрі скандалу в одному зі спальних районів столиці. До ТСН звернулися постраждалі із проханням розібратися в ситуації. Тож, що робити, якщо впали і бажаєте отримати компенсацію за лікування? І як можна вберегтися від травмування – дивіться у сюжеті.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Обурена ситуацією, вона написала пост у фейсбуці. І виявилося, що на ескалаторі падають часто . Як от пані Світлана — з нею це трапилося ще у листопаді. Тоді в жінки із тиждень боліла спина.

Торговий центр розташований в одному зі спальних районів столиці. Ескалатор вироблений із металу і досить швидкий. Потрібно триматися і не ходити по ньому, радить охоронець. А падають ті, каже, хто їх не слухає.

Проте відвідувачі запевняють, що падають, навіть коли тримаються

Директорка центру у падінні звинувачує самих відвідувачів. Показує ТСН відео на якому нібито пані Ксенія падає, бо іде стрічкою і не тримається. З тим, що має платити гроші — не згодна.

А з технікою в неї все добре, бо є і дозвіл з печаткою Держпраці. Його демонструє ТСН, знімати не дозволяє. Натомість у департаменті стверджують, що на цей підйомник у торговому центрі дозвіл вони не давали. Що конвейєр мають перевірити, кажуть і в Держспоживслужбі.

Юристи ж радять усім потерпілим тим часом збирати докази травмування. Бо тільки в цьому випадку реально отримати компенсацію. Судові позови в українській практиці здебільшого вирішують не на користь постраждалих через відсутність доказів. Щороку буває до тисячі таких справ.

Раніше повідомлялося, що треба робити потерпілим в аваріях на дорогах, аби витребувати компенсацію.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Тетяна Фруктова
Источник материала
Поделиться сюжетом