Зґвалтував 19 дітей і зняв це на камеру: суд виніс вирок 58-річному жителю Донецької області
Зґвалтував 19 дітей і зняв це на камеру: суд виніс вирок 58-річному жителю Донецької області

Зґвалтував 19 дітей і зняв це на камеру: суд виніс вирок 58-річному жителю Донецької області

У Слов’янську Донецької області 58-річного місцевого жителя засуджено до 15 років позбавлення волі за серію статевих злочинів проти дітей. Чоловіка визнано винним у зґвалтуванні 19 неповнолітніх, створенні та розповсюдженні дитячого порно, торгівлі людьми та інших злочинах. Засудженому винесено вирок за шістьма статтями Кримінального кодексу.

Про це у вівторок, 23 лютого, повідомляє пресслужба Слов'янської поліції.

"Встановлено, що житель Слов’янська упродовж 2008-2017 років знущався з дітей. У приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував та ґвалтував неповнолітніх, а також знімав це на камеру. Фото- та відеоконтент, що містив дитячу порнографію, розповсюджував в Інтернеті через закриту мережу обміну файлами", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці викрили чоловіка у 2017 році, а затримали на початку 2018 року, бо той переховувався.

Поліція встановила 19 потерпілих, серед яких є малолітні діти. Більшість із них – з сімей, які опинилися в складних життєвих умовах, сироти або позбавлені батьківської опіки.

"Користуючись безпорадним станом жертв, насильник залякував їх розправою і таким чином змушував мовчати. З метою конспірації чоловік використовував технічні засоби: встановив в оселі систему відеонагляду та ручне управління воротами", - розповіли в поліції.

Поліцейські також здобули докази щодо причетності засудженого до торгівлі людьми. За грошову винагороду він надавав дітей для сексуальної експлуатації іншій особі.

Наразі чоловіку оголошено вирок Слов’янського міського суду - 15 років позбавлення волі. Крім того, він має сплатити на користь потерпілих 250 тисяч гривень моральної шкоди.

Читайте також:

  • Змушував дівчаток роздягатися і ґвалтував у приміщенні храму: у Львові судитимуть екскерівника "християнського товариства"
  • Напав і жорстоко зґвалтував у провулку: в Сумах оголосили вирок колишньому 16-річному кадету
  • У Маріуполі 23-річний хлопець зґвалтував школяра

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Острах помсти: у Рівному під домашній арешт відпустили звинуваченого у серії ґвалтувань

Вони бояться ходити вулицями і навіть залишатися самими вдома. А говорити з журналістами погодилися, щоб уникнути майбутніх жертв. Обвинуваченого в серії нападів та зґвалтувань під домашній арешт відпустив суд у Рівному. Приголомшені такою ухвалою потерпілі бояться, що він почне мститися за їхні свідчення проти нього. ТСН розповість більше.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
Поделиться сюжетом