Помер відомий російський актор Дмитро Писаренко: світла пам’ять викрадачу жіночих сердець
Помер відомий російський актор Дмитро Писаренко: світла пам’ять викрадачу жіночих сердець

Помер відомий російський актор Дмитро Писаренко: світла пам’ять викрадачу жіночих сердець

Російського актора театру та кіно Дмитра Писаренка знайшли мертвим у квартирі в Москві.

За повідомленням близького родича Писаренка, актор перестав виходити на зв’язок. Після невдалих спроб зв’язатися з Дмитром чоловік вирішив діяти. Він спочатку особисто відвідав помешкання Писаренка, але двері ніхто не відчинив.

Родич зателефонував у поліцію. Він розповів, що Писаренко жив один, але останнім часом абсолютно зник. Двері в його квартиру були замкнені зсередини. Приїхавши поліцейські розкрили її і виявили тіло актора.

Ознак насильницької смерті правоохоронці не побачили. За словами родичів, артист страждав гострим панкреатитом.

За фактом події ведеться розслідування. Поліція встановлює причини смерті.

Дмитро Писаренко помер на 62-му році життя.

Біографія Дмитра Писаренка

Актор народився в 1959 році. В 1980 році він закінчив вище театральне училище імені Щепкіна. Спочатку актор працював у Малому театрі, потім в Московському новому драматичному театрі та театрі «Школа сучасної п’єси».

Знімався Дмитро Писаренко і у фільмах. Він відомий глядачам ролями в кінострічках «Цар Іван Грозний», «Пан Великий Новгород»,  «Помирає душа», «Ревізор» та інших. Знімався актор і в серіалах «Михайло Ломоносов» та «Берег його життя». Загалом фільмографія Писаренка налічує 26 кінопроєктів.

В 2000-х Писаренко знімався досить нечасто. Свою кар’єру актор завершив у 2008 році.

Своє особисте життя чоловік ретельно приховував. Відомо лише, що останні роки він проживав один.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Любов прихильниць

Високий (зріст актора 1,89 м) і статний чоловік з дивовижним тембром голосу, він завжди подобався жінкам та мав багато прихильниць своєї творчості. Дмитро Писаренко переважно знімався у історичних фільмах, завжди чудово перевтілювався у персонажів відповідної епохи, чим і вражав публіку.

Одна з досить молодих фанаток навіть розповідала історію, що вперше побачила гру актора на уроці літератури. В класі вчитель показав учням фрагмент фільму з участю Писаренка.

Актор виконав роль Федора Басманова. Дівчина описала свої враження від перегляду:

«Після цього мною було прийнято рішення подивитися фільм повністю. Я була в захваті від Вашої гри і вирішила прочитати книгу, за якою знятий цей фільм. На мій приємний подив, схожість ідеальна. Ваш персонаж, Федір Басманов, така ексцентрична, яскрава особа, був відіграний з вражаючою точністю виконання. Манера мовлення, хода, рухи, навіть погляд .. Все чудово! Я не фанат фільмів, але цей мене зачепив не на жарт. Хочу сказати Вам велике спасибі за прекрасну гру і позитивні враження від кінокартини».

Актор не вів соціальних сторінок та останнім часом мало з’являвся на публіці.

«Прекрасний актор, божественний голос і зовнішність, талант, хотілось би побачити його інтерв'ю або фото з життя зараз, старі фото з вистав і т. д. Ну чому він не веде Інстаграм» - переймалися прихильниці.

Всі прихильниці називали Писаренка «занадто красивим, занадто талановитим, занадто вихованим та благородним». Саме тому, на їх думку, він так рано закінчив кар’єру, бо будь-хто інший на фоні його «сяйва» просто губився.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що пішов з життя улюбленець мільйонів - актор Андрій Мягков.

В лютому помер український дипломат, посол Сергій Камишев. Читайте більше про події в світі та Україні на MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом