Щодо організаторів акції на Банковій на мою підтримку готуються обшуки, - Стерненко
Щодо організаторів акції на Банковій на мою підтримку готуються обшуки, - Стерненко

Щодо організаторів акції на Банковій на мою підтримку готуються обшуки, - Стерненко

Про це він повідомив на своїй сторінці у Telegram.

"Друзі, маємо для вас надважливе повідомлення. Одразу просимо про поширення. Нам стало відомо, що щодо організаторів завтрашньої акції готуються обшуки. Метою є залякати, тиснути і не дати вивести людей на вулиці, щоб висловити наші вимоги", - наголосив активіст.

Читайте також: "Якщо не виженете чортів, вони знищать і вас": Стерненко у листі з СІЗО звернувся до Зеленського та подякував протестувальникам

Стерненко зазначив, що також відомо про інші провокації, які "покликані не допустити організаторів та людей з регіонів на подію, а також провокації безпосередньо на місці".

Читайте також: Стерненко не проситиме Зеленського про помилування у разі остаточного засудження, - адвокати

"А ви, нешановні співробітники органів, знайте - патріоти є всюди, і вони хочуть нас вберегти. Тому ви ніколи нас не заткнете, бо ми на два кроки попереду", - додав він.

  • Нагадаємо, Сергію Стерненку дали 7 років та три місяці в'язниці, а також конфіскацію половини майна у справі про викрадення депутата райради від проросійської партії "Родіна" у 2015 році. активіста арештували в залі суду. Зазначимо, Стерненка засудили за статтею розбій, а не викрадення.
  • Стерненко прокоментував вироку суду, заявивши, що на суддю тисли підозрюваний НАБУ заступник глави ОПУ Олег Татаров, генпрокурор Ірина Венедіктова та мер Одеси Геннадій Труханов.
  • Після вироку активісти оголосили акції протесту по всій Україні. У Києві громадяни протестували під Офісом президента.
  • За фактом сутичок на вулиці Банковій, розпочато кримінальне провадження.
  • Активісти оголосили безстрокову акцію протести через вирок Стерненку.
  • Очільник Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що за його керівництва активіст Сергій Стерненко не був агентом спецслужби.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

Теги по теме
Киев обыски
Источник материала
Поделиться сюжетом